2777
2789

سلام ب همه مادران گل سرزمین و مادران اینده گل سرزمین من 🙋🏻‍♀️

من با خودم عهد بسته بودم ک زمانی ک باردار شدم بیام تمام تجربیات رو برای شما بنویسم کنم ک اگر زمانی کسی احتیاج داشت حتی سوال کوچک بتونم کمکی بهش کرده باشم

ببخشید اگر کمی طولانی هست 

من ۳۱ سال سن دارم و همسرم ۳۹ ساله هستن از *****ازدواج اولشون یک دختر دسته گل دارن****🔴این دختر همسرمو داشته باشین ک بعدا بگم بهتون🔴

من ازدواج مجدد ایشون هستم 

هفت ساله ازدواج کردم و تو این هفت سال کاملا طبیعی جلوگیری کردم بدون هیچ قرص جلوگیری خاصی

ولی گاهی وقتا بخاطر شکی ک داشتم بعد از رابطه شاید در شاید یکبار قرص اورژانسی مصرف کرده باشم 

همیشه پریودیام سر وقت بوده جلو انداخته اما هیچ موقع عقب ننداختم و بشدم پریودهای سنگین داشتم با خونی رقیق بعد از پریودی و قبل از پریودی لکه بینی داشتم ***از همون اول در ۱۳ سالگی***

براین صورت بود ک دو‌روز اکه بینی داشتم ۴ روز خون ریزی و دو روز لکه بینی قهوه ایی 

****ترشحاتم در طول ماه ب این صورت بود ک روز تخمک گذاری ترشحات داشتم و قبل از پریودی ترشحاتی مانند اب******

🔴بچه ها توضیحات پیش از حدم بخاطر اینه ک بتونم کلا از اپیدمی بدنم بگم شاید کسی مثل من باشه🔴

بازم ببخشید 

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺

من از بهمن ماه ١٤٠١ شروع ب اقدام كردم تا الان ك دارم براتون مينويسم مهر ماه ١٤٠٢ يعني حدود ٩ ماه

ماه اول اقدامم خیلی خیلی ب خودم مطمئن بودم  میگفتم حتما میشم تو این هفت سالم کلا کلا بچه نمیخواستم ب هیچ عنوان

ماه اول شد بدون چ هیچ علائمی پریودی امد انگار باز نترسیدم

ماه دوم اقدام دم عید بود اسفند ماه درگیر عید شدم و کلا اصراری نداشتم چون همچنان ب خودم مطمئن بودم

ماه سوم ک شد من پریود شدم واقعا شک کردم ب خودم چون خیلی متعجب بودم و ب شوهرم اعتماد کامل داشتم چون پیش خودم فکر میکردم چون بچه داشته امکان مشکلی نباید باشه ک بازم نشدم با کلی علایم بارداری

من بعد از عادت ماهانه ام پیش دکترم رفتم و با چکاپ پاپ اسمیر و معاینه ماهانه گفت عفونی نیست خداروشکر و سونوی واژینال انجام دادن گفتن مشکلی ندارم و تخمکم اوکی هست و از سمت راست ازاد شده

ولی قرص دوفاستون دادن برای تنظیم روز پریودیم و ویتامین دی و فولیک اسید برای استفاده روزانه بهم دادن و بهم گفت اگر بعد از سه ماه باردار نشدی باید همسرت ازمایش اسپرم بده وقتی گفتم همسرم بچه دارن خیلی متعجب شد از مدل فکر کردن من ،گفت اسپرم مرد هر سه ماه یکبار ساخته میشه و ربطی ب بچه نداره

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺

من ماه ب ماه میگذشت و انواع اقسام علائم رو میدیدم و هرماه میگفتم باردارم بی بی چک میزدم و منفی میشد

یبار حالت تهوع یبار دل درد یبار یبار تخمدان سمت چپم درد میکرد یبار تخمدان سمت راست هر چیزی ک فکرشو بکنید من تو این سه ماه بعد از دوفاستون داشتم لکه بینی ک میشد سریع میگفتم لانه گزینی و شروع میکردم ب رویا بافی  چون میخوندم خیلی با دوفاستون باردار شدن  اما ب محض اینک پریود میشدم گریه میکردم چند قطره 😆 و سریع خودمو جمع میکردم و شروع میکردم با خدا صحبت کردن و میسپردم دست خودش

بعد از سه ماه ک از دکترم گذشت یعنی از بهمن ماه تا مرداد یعنی هفت ماه کامل ک من نشدم کلا نامید شدم و گفتم اگر شد ک چ بهتر اگرم نشد ک هیچ *****کلا بیخیال بارداری شدم******و 🔴کاملا کاملا سپردم دست خدا🔴چون واقعا میگفتم از اختیارات من خارجه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم وقت ازمایش اسپرم گرفت و ازمایش داد با اعتماد ب نفس کامل وقتی جواب امد دنیا تو سرم خراب شد باورم نمیشد این جواب ازمایش درست باشه

این عکس ازمایش اسپرمم هست

وقتی رفتم پیش دکتر فوق تخصص اورولوژیست از این حواب متعجب شد برای همسرم ازمایش هورمونی نوشت

این عکس ازمایش هورمونی

وقتی جواب رو دید گفت فقط خدا کنه ک همسرتون واریکوسل داشته باشه وگرنه ⚫️امکان داره کلا ذخیره اسپرمشون رو ب پایانه و داره خاموش میشه ⚫️

با هزار ترس و لرز رفتم سونو گرافی و تشخصیص واریکوسل دادن

این عکس سونو

من وقتی جواب ازمایش برای دکتر بزدم خیلی راحت گفت بیا عمل کن و نشد باید ivfیا iui  شو شایدم جواب نده با این ازمایش و ............

اصلا من واقعا اون روزا مردم و زنده شدم همش وقتی میچرخیدم تو نی نی سایت و گوگل میخوندم خیلی جواب نگرفتن و خیلی ها کلا چندین ساله منتظرن با این جواب ازمایش انقدر ضعیف اسپرم نابود میشدم انگار ک تمام قلبمو تیکه تیکه میکردن

اونجا بود ک ب خودم گفتم چقدر دیر کردم برای مادر شدن باید زودتر از اینا اقدام میکردم

شروع مردم ب سرچ کردن وقتی از دکتر امدم خونه واقعا خورد شده بودم

وقتی دکتر خیلی راحت از روشهای ازمایشگاهی بهم میکفت من همش تو مغزم میگفتم خدایا خودت کمکم کن ک این از دست من خارجه

شروع کردم اولین جیزی ک حذف شد از خونه ما

*قلیون بود چون منو و همسرم روزی یبار شبا گاهی دوبار قلیون میکشیدم با هم*

*لباس زیر همسرمو  رو کلا کنار گذاشت تو خونه*چون ۸۹ درصد اسپرم همسرم یا مرده بودن یا ضعیف بودن طبق ازمایشگاهی ک دکتر گفت نامعتبره

*یخ شبا تو کیسه برای همسرم یخ میریختم و میزاشتم رو بیضه هاش ب مدت ۱۵ دقیقه*

و روزانه اندازه پنج دقیقه هر بار اب یخ روی بیضه هاش میگرفت

*عرق کاسنی خریدم  

ک یک لبوان عرق کاسنی همرا ده عدد فلفل سیاه نکوبیده و ی قاشق چایی خوری سیاه دانه ناشتا همسرم میخورد*

بچه ها این نکنه رو بگم من عسل و ....استفاده نکردم یعنی تو برنامم بود بعد از عمل شروع کنم عسل سیاه دانه یا همون خرنوب ک خیلی میگن عالی ولی من ندادم

****اب پیاز اب پیاز وووووو اب پیاز****روزی ی پیاز متوسط رنده میکرد ابشو میگرفتم و ب همسرم میدادم

بچه ها من این کارارو از ۲۰ مرداد شروع کردم یعنی با انجام یکماه هر روزه جواب گرفتم البته ***اول خدا دوم خدا سوم خداااااا***و در اخر تلاشهای من

هر از گاهی هم موز و شیر تخم مرغ خام بادام اینا رو شیر موز میکردم و ب همسرم میدادم

فکر کنم همه اینا دست بدست هم داد تا من بعد از هشت ماه جواب بگیرم بعد از اینک یکماه تمام البته همسرم خیلی با هم همکاری کرد چون واقعا ترسیده بود

همسرم ب ی دکتر راضی نشد ما بازم رفتیم پیش ی دکتر اورژلویست دیگه و ایشونم همین حرفارو ب من زد با یک تفاوت خیلی خیلی مهم 🔴گفت خانوم این ازمایشگاه معتبر نیست ازمایش اسپرم رو فقط و فقط تو مراکز باروری انجام بده🔴من این ازمایش اسپرم رو قبول ندارم وقت عمل برای ۱۰ مهر گذاشتن و گفتن برو رویان ازمایش اسپرم بده جواب رو برای خودت نگهداره

اما عمل انجام میدم فقط بخاطر ک بتونی ivf با iui  موفقی داشته باشی واقعا هر بار ک میشنیدم گریه ام میگرفت دکتر بهم کفت کلا کلا ****بارداری طبیعی از سرت بیرون کن******البته با این جواب ازمایش  و ⚪️گفت چون تا الان سقطی نداشتی این بده چون واقعا ضعیف هست و امکان طبیعی نیست با توجه ب این ک خودمم سالم هستم ⚪️

من چها روز از نزدیکم گذشته بود و رویان رفتم یعنی ۲۶ شهریور و پریودیام تمام شده بود اماده اقدام بودم بازم بدون ***هیچ استرسی اقدام میکردم و میگفتم ب خودم شاید شد****اگرم نشد حتما بعد از عمل همسرم میشه ک بگفته دکتر امکان نداشت اما من همچنان مصر بودم ک طبیعی میشه حتما⚪️

متاسفانه همسرم بخاطر جو اونجا و نگرانی ک داشت بابت مشکلش موفق نشد تست بده

من واقعا اونروزا بد رفتار میکردم ک چرا چرا چرا

باز ۱ مهر ماه ما رویان رفتیم ک ازمایش اسپرم انجام بدیم ک مبلغش ۱۰۳هزار تومان با دفترچه بیمه تامین اجتماعی شد ک بازم همسرم موفق نشد اصلا همش نه میامد و نمیتونست انجام بده در صورتی ک تو خونه واقعا بدون مشکل کارشو انجام میداد

انقدر عصبی میشدم م این همه راه میرم و نمیشه واقعا دیونه میشدم کلا دیگه بیخال شدم و ب همسرم گفتم بعد از عمل واریکوسلت سه ماه بعد ازمایش میدی چون واقعا میدیدم فشار روانی روش خیلی زیاده

🔴🔴🔴اما اما اما دریغ از اینک من نمیدونستم من باردارم🔴🔴🔴

روز ده مهر شد همسرم عمل واریکوسل چپ رو انجام داد و امدیم خونه ب اندازه چهار روز استراحت کامل کرد و شد ۱۵ مهر من باید پریودمیشدم چون از ۲۱ شهریور تا ۱۵ مهر دوره هام میشد ۲۵-۲۶ روزه باید میشدم بعنی شنبه اما نشد ولی دل درد و کمر درد پریودی داشتم

ب خودم گفتم حتما چند روز اینور اونور شد

شد یک شنبه نشد

شد دوشنبه ک من رفتم دستشویی دیدم لک دیدم واقعا بازم ناراحت شدم چون گفتم پریود دارم میشم

لک صورتی مایل ب تیره یعنی صورتی کثیف در صورتی ک من همیشه لک بینی هام قهوه ایی تیره اس

اما انقدر دکتر ناامیدم کرده بود ک فکرشو نمیکردم

رو یه شنبه ی دل درد شدید داشتم ک ترشحات لک بینیم بیشتر شد و کفتم دیگه تا فردا پریود میشم اما نشد

چهارشنبه نشد لکه بینی داشتم  خیلی خیلی کم

روز پنج شنبه یعنی ۲۰ مهر ماه باز لکه بینی داشتم اما اخر شب لکه هام دیه قهوه ایی یا صورتی نبود کرم رنگ بود

اینم بگم ک کلا از پنج شنبه ب بعد هیچ ترشحی نداشتم مثلا تخم مرغی کشدار هیچی هیجی

فقط دل درد و کمر درد پریودی داشتم همین

سردرد گهگاهی گر گرفتگی بدن گهگاهی

تا اینک من پنج شنبه ب همسرم گفتم برام بی بی چک بزنه انقدر فشار و استرس داشتم همون شب ساعت دو شب من بی بی چک زدم و با کمااااال ناباوری قرمز شد دو خط

فردا صبحش یعنی جمعه باز من بی بی چک زدم و این شد جوابش

بچه ها واقعا امیدی نداشتم 🥺

لطف خدا🕊 و توکل ب خدا ✨این هدیه رو ب من داد 🌈

الان ک دارم براتون مینوسم شنبه ۲۲ مهر ماه هست و من منتظر جواب ازمایش بتام هستم

امیدوارم نوشته هام بدرد کسی بخوره و بتونم کمکی داشته باشم.

حالا هر کسی سوالی از من داشت بپرسه ک در خدمتون هستم

امیدوارم ک کمکی کرده باشم بهتون عزیزانم🙋🏻‍♀️🙏

خیلی برات خوشحال شدم

کلا تو هر سنی که باشی و اقدام کنی و به مشکل بخوری اولین کار سرزنش کردن خودت هست که کاش زودتر دست می جنبوندم

دوم اینکه خیلی خیلی خیلی مراقب خودت باش حتما برو دکتر تا شیاف پروژسترون بهت بده یه وقت خدایی نکرده لکه بینی مجدد پیدا نکنی

اصلا خم و راست نشو اصلا وسیله سنگین بلند نکن سعی کن دراز کش باشی تا هفته ۱۲ ، که ان شا الله به خیر بگذره، فعلا خبر بارداریت رو هم پخش نکن که انرژی منفی مردم ندن… ان شالله به خوشی بغلش بگیری و دلت شاد بشه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده