2777
2789
عنوان

نینی یار جان

98 بازدید | 17 پست

نینی یار جان من هر تایپکم میزنم ده دقیقه ای میترکونیش تایپک قبلیم هم نه راجب نژاد پرستی بود نه هیچی فقط راجب فوت کارگردان مورد علاقم گفتم واقعا زشته که من سر کارگردان مورد علاقم تایپک میزنم تایپکم قفل میشه ولی هر کسی می‌تونه درآمد زایی کنه از سایت هر چند درست باشه یا نباشه یا راجب هزار نوع رابطه جنسی صحبت کنه ولی من راجب کارگردان صحبت کنم تایپک قفل شده واسه درست نیست میشه حداقل توضیح بدید کجاش اشتباه بود @نی_نی_یار_پنج  

خب نینی یار جان منو دوست نداری بگو دیگه تایپک نزنم سنگین تره تا راجب آب و هوا ام تایپک بزنم تایپکم قفل کنی

تازه ثبت نام نکردم رمز کاربری اکانت قبلیمو یادم رفته بود مجبور شدم جدید بزنم😭تیکر بارداری نیست خدا بخاد تیکر جواب ویزامه برای مهاجرت توبی که داری اینو میخونی میشه یه صلوات به خاطر اینکه زندگی روی خوش بهم نشون بده بفرستی ؟❤️

@نی_نی_یار_پنج  

تازه ثبت نام نکردم رمز کاربری اکانت قبلیمو یادم رفته بود مجبور شدم جدید بزنم😭تیکر بارداری نیست خدا بخاد تیکر جواب ویزامه برای مهاجرت توبی که داری اینو میخونی میشه یه صلوات به خاطر اینکه زندگی روی خوش بهم نشون بده بفرستی ؟❤️

نه چون افغانی کشته اینا رو

میخوان تو سایت دعوا نشه

نی نی یار تاپیک زد گف

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه چون افغانی کشته اینا رو میخوان تو سایت دعوا نشه نی نی یار تاپیک زد گف

من دو روز پیش تایپک زدم راجب رابطه خودم مشکل داشتم ترکید تایپکم راجب فوت آقای مهرجویی زدم ترکید 

چیکار کنم خب اصلا درست نیست این رفتار 

هر دقیقه دارم میبینم که حداقل یک نفر چمیدونم آنلاین شاپشو گذاشته یکی کلا آموزشی گذاشته فقط ۴۵ تومن فقط ۱۱۰ تومن یکی قیمت ماسک ورقه ای گذاشته یکی شیره انگور میفروشه بدونه اینکه مطمعن باشید دروغگو هستند یا راستگو تایپکشون هیچ مشکلی پیدا نمیکنه ولی من تا تایپک میزنم میترکه @نی_نی_یار_شب  

من دو روز پیش تایپک زدم راجب رابطه خودم مشکل داشتم ترکید تایپکم راجب فوت آقای مهرجویی زدم ترکید  ...

این سایت تا بوده همین بوده

مسائل خاله زنکی فقط اینجا مطرحه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
نه چون افغانی کشته اینا رو میخوان تو سایت دعوا نشه نی نی یار تاپیک زد گف

مگه افغانی قومیته؟ افغانی ملیته 

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
مگه افغانی قومیته؟ افغانی ملیته 

اینش مهم نیس

مهم دعواس که میشه

مگه سایت کم افغانی داره

آزادی بیان موج میزنه تو کشور خودمون حتی حق اعتراض به حضور افغانی هارو هم نداریم

اصن من هیچ صحبتی در این باره نکردم من فقط گفتم با چاقو به قتل رسیدن وگرنه حرف شما کاملا درسته.تو کشور مادری خودمون حق اعتراض حتی تو سایت هم نداریم.حضور افغان ها در جامعه کاملا داره بیداد می‌کنه که خطرناکه از هر جهتی . مدرسه برای پسری که دستشو افغان چاقو زد . اقتصاد کشور . قتل کارگردان مطرح و .. هزاران هزار تجاوز حتی چند تا تایپک راجب تجاوز افغان رو خودم دیدم تو همین سایت 

اینش مهم نیس مهم دعواس که میشه مگه سایت کم افغانی داره

دوست دارم ببینم یکیو واقعا 

لطفا تاپیک اخر منو بخونید

من با هیچ کاربری مشکلی ندارم ولی مجبورم برای اینکه سایت رو کنترل کنم تاپیک های جنجالی رو پاک کنم

ممنون از درکتون

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar