2777
2789

دوستان من چند روز دیگه تولد همسرمه 

من یه مقدار پولی دست شوهرم دارم که بهش گفتم برام واریز کنه به حسابم که با اون براش اسپرسو ساز بگیرم چون خیلی قهوه دوس داره و هر شب باید قهوه بخوره عادت کرده  

ولی وقتی بهش گفتم پولو برام واریز کن میگه بهم بگو چی میخوای بگیری منم الکی گفتم می‌خوام دستگاه اتو مو بگیرم 

حالا به نظرتون قبل از تولدش بهش بگم چی می‌خوام براش بگیرم که خودش هم برای اسپرسو ساز نظر بده و روز تولدش هم یه جشن کوچیک بگیرم که سورپرایز شه 

یا خودم برم بگیرم و چیزی بهش نگم که در این صورت وقتی ببینه پولو خرج کردم توقع داره دستگاه مثلا اتو مو رو بهش نشون بدم و اون موقع دستم رو میشه😅

حالا به نظرتون چیکار کنم روز تولدش سورپرایز شه بهتره یا الان دستگاه رو با نظر خودش بگیریم و روز تولدش یه جشن کوچیک ؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.