2777
2789
عنوان

خانومایی که عمل کیسه صفرا انجام دادین بیایین لطفا💐

| مشاهده متن کامل بحث + 9774 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا،تنها راه عمله،چون مثل سنگ کلیه نمیشه دفع بشه،اگر دفع بشه خطرناکه

بعد از عمل درد و نقاهتش طولانی؟! چون من بچه کوچیک دارم واقعا شرایط سخت میشه بیوفتم  

و خدایی که بشدت کافیست... 
من جراحی کردم الان چهار ساله  رژیم غذایی خاصی ندارم فقط پنیر پیتزا حالمو بد میکنه و دل درد میش ...

خداروشکر درد و عوارض ندارید ، قبل عمل دردتون زیاد بود؟! بعد عمل درد و نقاهتش کوتاه مدت چون بچه کوچیک دارم میپرسم

خداروشکر درد و عوارض ندارید ، قبل عمل دردتون زیاد بود؟! بعد عمل درد و نقاهتش کوتاه مدت چون بچه کوچیک ...

قبل عمل خیلی درد داشتم حالم خیلی بد میشد 

موقع عمل دخترم ۳ سالش بود 

لاپاروسکوپی کردم  و عملم عالی بود از فرداشم خووم کارامو انجام دادم 

دردش زیاد نبود 

نگران نباش 

فقط دکتر خوب انتخاب کن چون تو جراحی لاپاراسکوپی فقط تبحر پزشک مهمه که فته ناف نگیری  

و مراعاتشم این بود که تا یه مدت وسیله سنگین  بلند نکنی

قبل عمل خیلی درد داشتم حالم خیلی بد میشد  موقع عمل دخترم ۳ سالش بود  لاپاروسکوپی کردم &n ...

ممنون دوست عزیز از راهنماییت  دکتر شما کی بود؟! سزارینی بودین آخه شنیدم تازگی اگه سزارین کرده باشی لاپاراسکوپی نمیکنن