2777
2789
عنوان

نظرخواهی

100 بازدید | 8 پست

دوستان من چند وقته دیسک کمرمو عمل کردم یه دختر ۸ ساله دلرم چند وقته مادرشوهرم حرف از بچه دوم میزنه

نه توانایی از لحاظ جسمی دارم میترسم بعد عمل باردار بشم

خدای نکرده مهره دیگه اسیب ببینه

شرایط مالی هم متوسطه

خودن و همسرم علاقه ای به بچه دوم نداریم

مادرشوهرم هی جلوی بچه ام میگه بچه بیارید منم جلوی دخترم چیزی نگفتم

به نظرتون فردا زنگ بزنم بگم که دکتر قدغن کرده بارداریو یا صبر کنم اگه یه بار دیگه گفت بهش بگم؟

نمیخوام دخترمو هوایی کنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من نیاز به توضیح نیست عزیزم هرکاری از نظر خودت درسته انجام بده اگه هم دخترتون هوایی شد و بهتون گفت برای خودش توضیح بدید عزیزم من به خاطر سلامتیم فعلا نمیتونم و این تصمیمی هست که مامان و بابا ها میگیرن نه هیچکس دیگه

به نظر من نیاز به توضیح نیست عزیزم هرکاری از نظر خودت درسته انجام بده اگه هم دخترتون هوایی شد و بهتو ...

دقیقا ممنونم

بهم دخترت اصلا شاد نیست بچه بیار تا شاد باشه

دختر من بچه آرومیه اصلا ربطی به شاد بودن نداره خیلیم شاده

دقیقا ممنونم بهم دخترت اصلا شاد نیست بچه بیار تا شاد باشه دختر من بچه آرومیه اصلا ربطی به شاد بودن ...

البته این از لحاظ روانشناسی ثابت شده که بچه دوم خیلی استعدادهای بچه اول رو شکوفا می‌کنه اما هرکس نسبت به شرایطش میسنجه شما هم کار عاقلانه رو انجام بده اگه بچه آوردن هم عاقلانه س انجامش بده نظر دیگران گذراست