2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده خیلییییییی

136 بازدید | 15 پست

من معاون مدرسه ام یه بچه هست تازه مادرشو از دست داده امروز داشت تو حیاط با پا دو تا بچه رو میزد منم از کوره در رفتم و دعواش کردم بعد دخترم همکلاسیشه گفت مامان خیلی گریه کرد 

عذاب وجدان نمیزاره بخوابم اخه اون مادر نداره دلش شکسته حتما

😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا از دلش دربیار حتما سعی کنید نه تنها با اون دانش اموز بلکه با همشون با ملایمت رفتار کنید وقتی اشتباهی میکنن خیلی تاثیر داره 

خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻
اره باید جبران کنم براش  ولی تا فردا خیلی مونده

تا فردا؟؟؟؟

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
فردا از دلش دربیار حتما سعی کنید نه تنها با اون دانش اموز بلکه با همشون با ملایمت رفتار کنید وقتی اش ...

من اصلا اهل داد و بیداد نیستم ولی خب ما هم انسانیم یه لحظه از کوره در میریم 

😊

ای کاش با مهربونی باهاش رفتار میکردی حتما ادم خوبی هستی که عذاب وجدان گرفتی امیدوارم دل کسی نشکنه مخصوصا بچه هایی که مادر پدر بالاسرشون نیست

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💚🌱
الان دارم اشک میریزم کارم خیلی بد بود 

منم گریه کردم چون یاد یکی از اقوام افتادم پدرومادرش جدا شدن با مادربزرگش زندگی میکنه همه تو مدرسه دعواش میکنن درسش ضعیفه الان باید کلاس چهارم باشه ولی چون کسی باهاش نیست کار کنه نمیزارن بره مدرسه جیگرم آتیش گرفت

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💚🌱