2777
2789
عنوان

شوهرم سر هر چیزی طلاق طلاق میکنه

1421 بازدید | 35 پست

سر هر مسئله‌ای حتی کوچک میگه طلاقت میدم. جدیدا میگه طلاقت میدم مهریه‌تو هم میدم. اوایل میدونست من از طلاق متنفرم و واقعا میخوام زندگی کنم از تهدید طلاق دادن استفاده کرد تا بتونه کنترل‌گر و سلطه‌گر باشه و حرف حرفِ خودش باشه. اینقدر طلاق رو گفته که طلاق برای من عادی شده دیگه حتی بعضی وقتا خودم به طلاق فکر میکنم و برنامه ریزی میکنم. به شدت عصبیه داد میزنه به هر چیزی ایراد میگیره تهمت میزنه تعصب شدید روی خانوادش داره

خیلی وقتا از زندگی باهاش ناامید میشم

مشاوره هم میریم اما توی رفتارش تاثیر نداره

اونجا پیش مشاوره خوبه مشاور رو هم گول میزنه بعد میایم خونه دوباره همون میشه

توکل به خدا🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب طلاقش بده و بهش بگو اینم طلاق خخخ😂😂😂 شوخخی کردم ببرش مشاور بهتر یا یک فامیل عاقل و دانا که ر ...

خودش میگه این مشاوره که میریم خوبه و راهکار میده اما کافیه عصبی بشه بازم طلاق طلاق میکنه

اسم طلاق اومده توی زندگیم اونم روزی چندبار.از این زندگی بدم اومده اصلا

توکل به خدا🌿
اگه با گذشت.مهربونی درست نمیشه.بیخیالش شو....خودت برو دنبال ط

اون میخواد من همیشه گذشت کنم یعنی با کنترل‌گر بودنش میخواد به این هدفش برسه یعنی یه آدم تو سری خور میخواد منم برام سخته این شرایط 

توکل به خدا🌿
خودش میگه این مشاوره که میریم خوبه و راهکار میده اما کافیه عصبی بشه بازم طلاق طلاق میکنه اسم طلاق ا ...

پس حتما سنش کمه؟ولی تازگیا من احساس میکنم طلاق خیلی زیاد شده...یا من دور و بری های خودم رو میبینم اینطور فکر میکنم🤔

برای شادی روح پدرم صلوات
بچه ندارم ولی ازدواج دوممه اونم ازدواج دومشه فکر کردم چون ازدواج دومشه واقعا میخواد زندگی کنه  ...

اگه ازدواج دومشه شاید دلش زن اولی رو میخواد دوباره...چون از این مورد دیدم تو فامیل!

برای شادی روح پدرم صلوات
کنترل گری یعنی چی؟مثلا؟؟؟

یعنی همیشه دست پیشو میگیره که پس نیفته

خودش کارهای بدتر میکنه مثلا عصبانیت و حمله شدید ولی اگه من یکم صدامو ببرم بالا اونقدر شلوغش میکنه و تیکه گنده بارم میکنه و میگه تو مشکل داری و ... بعد کار خودشو کوچک جلوه میده که اینطوری بتونه منو کنترل کنه یعن همیشه سر هر چیزی از من ایراد میگیره بهم میگه مشکل از توعه و تو مقصری حتی وقتی یه بار ناجور بهم حمله کرد بعدش بهم گفت تقصیر تو بود تو منو اونقدر عصبانی کردی

هیچوقت تقصیرها و اشتباهات خودشو نمیپذیره در عوض همیشه از من ایراد میگیره

اینطوری میخواد منو توی مشت خودش بگیره یعنی کنترل کنه یعنی تو سری خور کنه

توکل به خدا🌿
یعنی همیشه دست پیشو میگیره که پس نیفته خودش کارهای بدتر میکنه مثلا عصبانیت و حمله شدید ولی اگه من ی ...

ب اینا نمی‌گن کنترل گری.بهش میگن زرنگی کاذب....شما یا باید کوتاه بیای همیشه قربون صدق اش بری تا خوب بشه.یا جدا بشی....منطق واس این افراد جایگاهی نداره

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
ب اینا نمی‌گن کنترل گری.بهش میگن زرنگی کاذب....شما یا باید کوتاه بیای همیشه قربون صدق اش بری تا خوب ...

کنترل‌گری که فقط گوشی چک کردن و رفت و آمد چک کردن و اینجور کارها نیست.‌خودم حس میکنم کنترل گره چون شدیدا رفتار منو کنترل کرده با سرکوب کردن شدید با همین کارهاش سلطه‌گری میکنه

توکل به خدا🌿