2777
2789
یعنی ذهنت پر از خواسته های متفاوته....خیلیاش خواسته واقعی خودت نیست ... یه پیشنهاد میکنم بعضی وقتها ...

مرسی 

میشه بگی حس اون آقا بهم چیه؟

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که طنابهای انرژیکی بین شما قویه...یعنی همدیگرو میخواین ولی حفظ این علاقه دیگه دست خودتونه ... ...

او مای گاد طنابا وصله فعلا 

ی‌ چیز دیگه رو بهم میگی لطفا . حس خواهر شوهرام بهم چیه؟ هفتان 🥴🙂

مرسی  میشه بگی حس اون آقا بهم چیه؟

دیگه ولم کن 

باشه 

می‌خوام یه چیزی بگم فقط چون کلی آقای بی ادب خواننده خاموش هست چیزی نمیگم 

یه چیز میگم فقط 

از قدیم گفتن یک اشاره برای آدم عاقل بس است 

هیچکس ، هیچکس به ارزش واقعی تو واقف نیست ، پس اجازه نده کسی روی تو قیمت بذاره 

تو هم به هر قیمتی خودتو نفروش

و تمام 

الان که طنابهای انرژیکی بین شما قویه...یعنی همدیگرو میخواین ولی حفظ این علاقه دیگه دست خودتونه ... ...

ب من‌میگی گلم منو علی بهم‌میرسیم یا ن کی میاد خاستگاری تورابطه نیستیم

در من خری به گل نشسته=/!🫏
اوهوم حس ششم دارم

گلم به نظرت من توی ازمون دبیری از بین سه نفری که مجاز شدیم، قبول نهایی میشم یا مردود؟

یه نفر باید قبول بشه🙏

برای رسیدن به حاجتم دعام کنید 🙏 یه صلوات مهمونم کنید خواهشا

بنظرت اون شخصی ک من الان باهاشم بجز من با کس دیگه ایم هست یا نه؟ بعدم ویژگی های درونیه این شخص ک باهاشم چجوریه؟ ذاتش خوبه یا بده؟ اگه باهاش ازدواج کنم بهم خیانت نکنه؟طلاق نگیریم؟ و در اخر اینکه در موردم چی فکر میکنه

ممنون میشم اینو خیلی زود جواب بدی چون تو اذیتم