2777
2789
عنوان

باردارم بیاین بهم دلداری بدین

214 بازدید | 23 پست

چهار روز از پریودیم میگذره دو تا بی بی چک زدم دوتاشم مثبت خیلی بهم ریختم عصریم رفتم آزمایش خون ولی مطمعنم علایم بارداریو دارم دارم سکته می‌کنم همش سه ماهه عروسی کردم عیدی و سیسمونی یکی میشه همه مسخره ام میکنن ای خدااااا العان رازیانه غلیظ گذاشتم بخورم از عصری کلی گریه کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به رازیانه نیست فقط باعث نقص جنین نشی با این چیزا

نی نی پر مو میشه ها

خداروشکر کن 

ولی دهنت سرویسه با بچه 😁😐

ناراحت نکن خودتو دیگه

چیزیه که شده

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

خوشبحالت 

من ۶ساله منتظر یه همچین چیزی هستم 

کاری نکن سقط بشه یه وقت یه روز همین حالت نشه آرزو

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

حالا که عروسی کردی سقطش نکن بچه ته ها،عقدبودیم میگفتم نکن ممکنه دیگه بچه دارنشی اونوقت همین مردم کمکت میکنن؟

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
همین مردم که واست مهمه بچه دارهم نشی میگن نازاست

تو نی نی سایت تا به امروز شقایق ندیدم

اسم دوست دختر اول شوهرم شقایقه کسی که عاشقانه با تموم وجود دوستش داشته اینو مادرشوهرم میگه💔من هرجا میرم حتی اسم جوشکاری هم شقایق دیدم میرم محل مادربزرگم کوچه شقایق دارن میرم بچرخم کوچه شقایق چاپ کارت عروسیم شقایق اسم گل فروشیم شقایق 🫠🙃هرچی میشه من یه شقایق میبینم❤️‍🩹

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

وااا 😐 بجای خوشحال بودن ناراحتی عیدی و سیسمونیت یکی میشه ؟   یکم سخته اول زندگی ولی بعدش ...

همه مسخرمون میکنن بابا اینقد ترسوندن از عوارض ال دی گفتیم طبیعی اینم نتیجه طبیعی