2777
2789

بچه ها من تازگیا رفتم ایفون خریدم خودم تنهایی و سنمم کم میزنه

بعدی هفته گوشیم نات اکتیو شد ب فروشنده پیام دادم

گفتم مشکلو

گفت چجوری شدع و فلان اپل ایدیتو برام بفرس

فرستادم و جواب نداد ک نداد تا هفته بعد من رفتم مغازش گوشیو نشون دادم سرشم شلوغ بود گفت 

دوسه روز پیشم بمونه درستش میکنم

الان سه روز کامل شد بش پیم دادم دوساعت مودبانه صحبت کردم ک سلام و فلان و..

گوشیم درست شد؟

فقط ب خودش،زحمت داد گفت: ن هنوز😐😐

منم بش گفتم س روز شده هاااا

اصلا ب روی مبارکش نیاورد

حس خوبی ندارم استرس گرفتم

حس میکنم پسره ایسگامو گرفته

نمیدونم چ گهی بخورم

چهل تومنم پس انداز دادم

جای دیگه ببرم درستش کنن خداتومن میگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نات اکتیو شده؟

من چند وقت پیش آپدیت کردم دیگه وارد نشد شماره میخواست کد‌ بفرسته و‌ شماره ی ایران رو قبول نمیکرد 🤕🤕🤕

بردم چند ثانیه ای درست کردن دادن دستم

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

یه بار دیگه برو مغازش حضوری پیگیری کن. بگو اگه نمیتونید اکتیو کنید پولمو پس بده

اخه این مدلی نیس ک بخواد پول پس بدع

پول اپل ایدی رو ک ۲۰۰بیشتر نگرفت ولی الان ببرمجای دیگه اکتیو کنن ۴تومن ایناس

چرا نات اکتیو شده؟ من چند وقت پیش آپدیت کردم دیگه وارد نشد شماره میخواست کد‌ بفرسته و‌ شماره ی ایرا ...

نمیدونم دلیلشو شاید اپل ایدی ک درست کرده فیکی چیزی بوده نمیدونم ی جا نشون دادم گفت نباید فایندت روشن میبود خودش هم همونموقعرزر نزد ک چرا اینجوری شده همونمکقعرسرش خ شلوغ بود تند باهام برخورد کرد

نمیدونم دلیلشو شاید اپل ایدی ک درست کرده فیکی چیزی بوده نمیدونم ی جا نشون دادم گفت نباید فایندت روشن ...

برو همونجا بشین درستش کنه

یعنی چی گوشی آدمو چند روز نگه میدارن پیش خودشون 😕😕

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

خیلی هم پرو میشه فکر میکنن کین

همون موقع اصلا از اون نمیخواستم خرید کنم هیع ب پروپام پیچید هرجا میرفتم قیمت بگیرم اون هیع میگفت فلانی چقدداد ۲۰۰کمتر میدم و..

الان ک پولشو گرفت اصلا عین خیالش نیس عوضی

برو همونجا بشین درستش کنه یعنی چی گوشی آدمو چند روز نگه میدارن پیش خودشون 😕😕

همووننن

تازه کلی عکس گرفتم احتمالا دیده روم نمیشه دیگه ببینمش

خیلی هم ادم فضولی بود

ببین برای تو هم نات اکتیو شده بود؟

همووننن تازه کلی عکس گرفتم احتمالا دیده روم نمیشه دیگه ببینمش خیلی هم ادم فضولی بود ببین برای تو ...

آپدیت که کردم خاموش و روشن شد، رفت روی رمز اپل آیدی، اونو زدم قبول کرد رفت رو اینکه شماره بدی کد بفرسته که شماره ی ایران رو قبول نکرد، شماره ی کسی رو هم که خارج از کشوره زدم کد رو فرستاد اونم قبول نکرد 😐😐😐 فکر کنم میخواست سیم کارت توی گوشی باشه، دیگه بردم بیرون چند ثانیه ای درستش کردن آقاهه گفت  هیچوقت نه شماره ی ایران بهش بده نه لوکیشن ایران.

منم فایندم روشن بود نات اکتیو شد😭😭😭

یعنی روشن نمیشد؟ یا روشن میشد و ارور میداد وارد گوشی نمیشد؟