2777
2789

من دوساله جدا شدم، خواستگارای بدی هم نداشتم اما مناسب ازدواج نبودن واقعا خیلی به خدا امید دارم که ازدواج خوبی میکنم

اینروزا دلم خیلی گرفته همش میگم اگه همه چیز همین جوری موند چی.. امیدواریم برنمیگرده... دوس دارم باهاتون درد دل کنم

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر کردن که خیلی ایونا  شوهر خوب کردن سخته  اصلا هم دیر نشده

نه اصلا عجله ندارم...قصد ناشکری ندارم ولی خوب غصه میخورم و این روزا خیای بیشتر شده شدتش

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
گر هرچیزی فا. ل نیک نگیر ی وزندگی پخته تر بگیری حتما موفق خواهی شد 

نفهمیدم چی گفتین بیشتر توضیح میدی

من 41 سالمه  19 سالگی عاشق شدم و یک ازدواج بدرد نخور کردم پاش وایستادم به هر قیمت خوب و بدی که ...

ای وای خدای من 

منم حس تو رو داشتم خیلی شدید به خودم آسیب زدم با یک ازدواج مجدد بدتر

ینی تازه مجدد ازدواج کردی