2777
2789

من دوساله جدا شدم، خواستگارای بدی هم نداشتم اما مناسب ازدواج نبودن واقعا خیلی به خدا امید دارم که ازدواج خوبی میکنم

اینروزا دلم خیلی گرفته همش میگم اگه همه چیز همین جوری موند چی.. امیدواریم برنمیگرده... دوس دارم باهاتون درد دل کنم

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر کردن که خیلی ایونا  شوهر خوب کردن سخته  اصلا هم دیر نشده

نه اصلا عجله ندارم...قصد ناشکری ندارم ولی خوب غصه میخورم و این روزا خیای بیشتر شده شدتش

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
گر هرچیزی فا. ل نیک نگیر ی وزندگی پخته تر بگیری حتما موفق خواهی شد 

نفهمیدم چی گفتین بیشتر توضیح میدی

من 41 سالمه  19 سالگی عاشق شدم و یک ازدواج بدرد نخور کردم پاش وایستادم به هر قیمت خوب و بدی که ...

ای وای خدای من 

منم حس تو رو داشتم خیلی شدید به خودم آسیب زدم با یک ازدواج مجدد بدتر

ینی تازه مجدد ازدواج کردی