2777
2789
عنوان

پسرم‌مدرسه نمیره کلاس اوله همش گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2530 بازدید | 102 پست
بباور کن کار درستی کردی. همسر منم بهم گفت میخواد از چی عقب بمونه. من گوش نکردم. ولی اونقدر بردمش پار ...

خب ببین.با شناختی که روی پسرم دارم امسال نذارم بره...سال دیکه همین آش و همین کاسس.

حالا یکم‌مراعاتشو میکنم ظهر معلمش زودتر تعطیلش میکنه..میگه بذار بمونم خونه از برنامه شاد یاد میگیرم ریکه😂😂بچهای الان بخدا هیچجوره نمیشه گولشون زد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین.با شناختی که روی پسرم دارم امسال نذارم بره...سال دیکه همین آش و همین کاسس. حالا یکم‌مراعاتش ...

بهش بگو نری بیسوادمیشی بچه های دیگه بلد میشن پیام بنویسن اسم بخونن ولی تونمیتونی

اوهوم کلا تا۱۰ رفت خوشبختم منم بختیاریم😍

عزیزدلم خوشبختم 😚

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
حالا بگم.شاید بگید این جواب اماده داره😂 میگم برم حیاط دستشویی کیفشو برمیداره زودترازمن‌میره...اصن ...

توزرنگ تر باش. کیفت رو بده دستش بگو حواست به کیف من باشه  برم دستشویی وبیام مراقب کیفم باشیا کسی نیاد برداره... اینجوری وقتی کیفت پیشش باشه مطمئنه ولش نمیکنی بری.یا مثلا گوشیت زنگ بخوره کیفت رو بذار همونجا بگو برم جواب بدم. اینجا صحبت کنم معلمتون دعوا میکنه حواس بچه هاپرت میشه..

پارسا پسرمامان😍
باید باهاش بری روحیه ش داغون میشه دچار اضطراب شدید میشه اضطرابی که تا بزرگسالی باهاش میمونه 

خب گلم وقتی معلمش لج افتاده یا بقول خودش روش تنبیهش اینه.مشق و نقاشی و کاردستی بچمو نگاه نمیکنه محل نمیده  بهش چون‌من اونجا هستم..خب برم تاآخر سال بچم کللا ذوقش کور میشه از مدرسه زده میشه...من‌دیگه واقعا کم‌آوردم هیچجوره قانع نمیشه...

بباور کن کار درستی کردی. همسر منم بهم گفت میخواد از چی عقب بمونه. من گوش نکردم. ولی اونقدر بردمش پار ...

اتفاقا مشاوره هم همینو گفت، گفت بزار به این پذیرش برسه و به زور وادارش نکن که یک عمر باید به زور بیاریش سر درس و مشق . گفت قرار نیست با یکسال از دنیا عقب بمونه . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خب ببین.با شناختی که روی پسرم دارم امسال نذارم بره...سال دیکه همین آش و همین کاسس. حالا یکم‌مراعاتش ...

بچه ها تو یه سال خیلی عوض میشن پسر من متولد شهریور ۹۶ هست. موقع پیش ۵ ماه رفتم. دو ماه تو کلاس پیشش نشستم و سه ماه خارج کلاس. خیلی بدبختی کشیدم امسال ولی خدا رو شکر خیلی اذیت نکرد. بچه ها تو یه سال خیلی عوض میشن. دوستم تا زمستون درگیر بود. ازین بچه ها زیادن اکثرشون هم نیمه اولن چون تو این سن چند ماه خیلی زیاده

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).
اتفاقا مشاوره هم همینو گفت، گفت بزار به این پذیرش برسه و به زور وادارش نکن که یک عمر باید به زور بیا ...

من راستش از حرف و حدیثای بقیه ترسیدم. گفتم به بچم انگ خنگی نزنن. ولی اشتباه بود. باور کن سال بعد میره از همه بزرگتره از همه جلوتره. خودت میفهمی

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).
اتفاقا مشاوره هم همینو گفت، گفت بزار به این پذیرش برسه و به زور وادارش نکن که یک عمر باید به زور بیا ...

من بهش میگم پسرم اگه میترسی ازمدرسه و محیط اونجا یا فکرمیکنی کسی اذیتت میکنه...یا دوست نداری بری.

نمیخواد بری دیگه.اجبارت‌نمیکنم... میگه نه مامان مدرسرو دوست دارم یه عالمه بچه همسن من هستن..خودش پا میشه.حاضر میشه...حتی وقتی تعطیل میشن تا نهار میخوره سریع مشقاشو‌مینویسه میره بازی....

خوده مادرش رفت آموزش پرورش نامه گرفت؟؟

فک کنم مدیر ارجاع داد آموزش پرورش اونجا فرستادن پیش رونشناس امین آموزش پرورش که با تشخیص اون نامه دادن و مدیر باید اجرا میکرد 

چند جلسه هم مشاوره براش نوشتن همین اتفاق برای دختر دوستم افتاد کل سال پشت در کلاس بود مجبور شد نامه بگیره مدیر همکاری نمیکرد

بهش بگو نری بیسوادمیشی بچه های دیگه بلد میشن پیام بنویسن اسم بخونن ولی تونمیتونی

این تهدیدا روبچه های این دوره اثر نداره😄پسرمن که خوشحال میره و برمیگرده وقتی واسه  مشقاش تنبلی میکنه همین حرفها بهش میزنم. میگه خب بیسواد بشم.مهم نیست. مگه همه باید سواد داشته باشن😐 میگم بیکار میمونی پولدار نمیشی. میگه پولدار نشم🤷‍♂️ پیش خودت میمونم ..یه بارم پرسیدم دراینده میخوای چکاره بشی گفت دزد😑😑😑😑..بچه که نیستن گودزیلان.زبونشونم‌ماشالله دومتره..

پارسا پسرمامان😍
این تهدیدا روبچه های این دوره اثر نداره😄پسرمن که خوشحال میره و برمیگرده وقتی واسه  مشقاش تنبلی ...

پسر من میگه میخام دندون پزشک شم دندونتو درست کنم ی سری دندون درد داشتم رفتم دکتر میگه ماملن چرارفتی مگه نخاستی،من درستش کنم😆

من راستش از حرف و حدیثای بقیه ترسیدم. گفتم به بچم انگ خنگی نزنن. ولی اشتباه بود. باور کن سال بعد میر ...

اره به منم خیلی گفتن . تیکه متلک از همه شنیدم ، همین پریروز یکی بازم گفت، گفتم هزار بار دیگه هم برگردم همین تصمیمو میگیرم‌ . ارامش روان بچه ام برام خیلی بیشتر از حرف شما ارزش داره . هر چی میخواین بگین . بزار ببینم بچه شما زود رفت کجا رو میخاد بگیره . معلمش هم ازش خیلی راضیه میگه سر کلاس ارومه و درس گوش میده . بقیه حرف میزنن و سروصدا میکنند ، این اما ارومه و معلمشم خیلی دوستش داره . بیخیال حرف مردم خواهر . مردم عادت کردن واسه هر چیزی که بهشون ربطی نداره نظر بدن 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃