2777
2789
عنوان

پسرم‌مدرسه نمیره کلاس اوله همش گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2531 بازدید | 102 پست

بابا ولش کن بچه طفل معصوم را مدرسه به چه دردش میخوره اخه این همه مهندس و دکتر بی کار و معمولی دارن زندگی میکنن حالا این بچه تومدرسه قراره چیکارکنه سال بعد ببرش 🤨

بیسوادم انگشت میزنم 👆
نمیذارن که یکسال معلم و مدیر مدرسع...یه پسر ۳ساله دارم اونو جیکارکنم از طرفیم بااینکه من میرم ایینق ...

عزیزدلم چه احساسه

سلام مامانی

بش بگو اونجا بازی میکنی دوست پیدا میکنی ‌من بلد نیستم بازی شما بچه هارو 

ظهر که اومدی برام تعریف کن چیکارا کردی 

فردا بش بگو من میرم خرید و برمیگردم همینجا پیشت و برو  کمی طولش بده

مادرشوهرم برا پسرش اینکارو میکرد میرفت خونه کاراشو میکرد میومد مدرسه

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمش همکاری نمیکنه متاسفانه زیاد...بگو بخند نمیکنه بچه دل ببنده به کلاس و محیطش... بچه من میاد بیر ...

اره معلم خیلی مهمه. معلم پسرم جوون وکم سابقه هست. ولی فضای کلاس همش شعر خوندن وبازیهای کلاسی هست. لوحه ها باشعر میخونن.ریاضی به صورت عملی بچه ها بازی میکنن ویاد میگیرن...پسر شما احتمالا فضای کلاسش هم براش جذاب نیست که دل ببنده...

پارسا پسرمامان😍
چیشدعادت کردی؟؟ پسرمن میگه دلم برات تنگ میشه

تا پنجم گریه میکردم

معلم کلاس اولم ترسوندم

کتاب پرت کرد سمت یکی از بچه ها لبش پاره شد خون اومد ترسیدم دیگه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

عزیزم گناه داره..من یه ماه پیش پسرم تو مهد موندم ..کلی صحبت کردم باهاش ..گفتم ببین هیشکی مامانش نیست و در نهایت گفتم اگه تو اجازه ندی من نمیرم ..منتظر میمونم تا بگی مامان برو..و یه روز در کمال ناباوری گفت برو

نشد که بشه🙃
اره معلم خیلی مهمه. معلم پسرم جوون وکم سابقه هست. ولی فضای کلاس همش شعر خوندن وبازیهای کلاسی هست. لو ...

نه فضای کلاس اصلا شاد نیست...معلمش ۱۸ سال سابقه کارداره...نمیدونم چرا برای کلاس اولیا نیروی جوون‌نمیفرستن

اره اما پارسال بخاطر بیماری که گرفته بود و طولانی شد ،وابستگی زیادی بهم داشت و اصلا از لحاظ روانی تو ...

بباور کن کار درستی کردی. همسر منم بهم گفت میخواد از چی عقب بمونه. من گوش نکردم. ولی اونقدر بردمش پارک و اینور اونور درست شد.

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).
وقتی میگن از همون دوسه سالگی مستقل بارشون بیارین یعنی این بعضی وقتا باید بذاری تنهایی بره جایی متاسف ...

والا پسر من تاحالاازپیشم جم نخورده ولی پیش رفت الانم کلاس اوله خیلیا خیلی چیزامیگن چه ارتباطی،ب استقلال داره؟!!

عزیزدلم چه احساسه سلام مامانی بش بگو اونجا بازی میکنی دوست پیدا میکنی ‌من بلد نیستم بازی شما بچ ...

بااین حرفا قانع نمیشه اصلا...امروز ساعت ۷صبح‌نوبت دکتر داشتم..گفتم میذاریمت مدرسه برو ظهرمیام سراغت غذای خوشمزه درست کنم برات و اینا...میگه نه مامان.گوش بدع نظرمن بهتره...میگه صبح خیلی زود بیدارشیم‌هممون تورو برسونیم دکتر. برگردیم بامن بیا مدرسه...

والا پسر من تاحالاازپیشم جم نخورده ولی پیش رفت الانم کلاس اوله خیلیا خیلی چیزامیگن چه ارتباطی،ب استق ...

خب همون پیش که فرستادین خوب بود مجبور نبود حتما بره اجبار نبود الان یادگرفته و قوانینم میدونه 

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
بااین حرفا قانع نمیشه اصلا...امروز ساعت ۷صبح‌نوبت دکتر داشتم..گفتم میذاریمت مدرسه برو ظهرمیام سراغت ...

باید باهاش بری روحیه ش داغون میشه دچار اضطراب شدید میشه اضطرابی که تا بزرگسالی باهاش میمونه