2777
2789
عنوان

پسرم‌مدرسه نمیره کلاس اوله همش گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2531 بازدید | 102 پست
. بگو‌چند دقه برم توی حیاط اب بخورم بیام یا برم دستشویی. وواقعا زود برگرد. به تدریج زمان دور شدن رو ...

حالا بگم.شاید بگید این جواب اماده داره😂

میگم برم حیاط دستشویی کیفشو برمیداره زودترازمن‌میره...اصن مجال نمیده بخوام برم و سریع برکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

. بگو‌چند دقه برم توی حیاط اب بخورم بیام یا برم دستشویی. وواقعا زود برگرد. به تدریج زمان دور شدن رو ...

معلمش همکاری نمیکنه متاسفانه زیاد...بگو بخند نمیکنه بچه دل ببنده به کلاس و محیطش...

بچه من میاد بیرون عین‌خیالش نیست کجامیره چی میشه...آخریم بیرونش میکنه 

مهدکودک و پیشم نرفته  پیش دبستانی بردیم‌ثبت نام کنیم مربیه اشتباهی حساب کرد سنشو گفت سال دیکه ...

رو حرف اون ؟ یعنی خودت بلد نبودی حساب کنی جای دیگه ببریش؟ 🙄🙄🙄

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

من خودم اینجوری بودم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون