2777
2789
عنوان

کیا فسنجون رو خوب درست میکنن

195 بازدید | 16 پست

اصلا قلق این غذا دستم نمیاد هرچی تلاش میکنم

ایندفعه که گردوها هم کمی رگ تلخی داشتن دیگه اصلا اون چیزی که باید میشد نشد

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

اینجا دیدم رب گوجه فرنگی میزنن، تو اما نزن فسنجون باید تیره باشه نه قرمز . با گوشت اردک هم خوشمزه میشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن فسنجون دونفره. بعد برو سایت دونفره دستور اونم درست کن عالی میشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

قدم ب قدم با گوگل پیش برو

من مرغو (فقط سینه ) حسابی جدا سرخ میکنم گردو رو جدا تفت میدم اب مرغو اضافه میکنم بعد اب میریزم بعد رب انار میزنم بعد دونه های انارو میریزم 

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
اینجا دیدم رب گوجه فرنگی میزنن، تو اما نزن فسنجون باید تیره باشه نه قرمز . با گوشت اردک هم خوشمزه می ...

من زعفرون میزنم واسه رنگش

مرغام خوب میشن اما طعم خودش خورشت پسندم نیست

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

🙄🙄🙄

گردو رو دوبار چرخ کن ، با پیاز رنده شده تفت بده روغنش در آد ، رب انارو بهش اضافه کن ، آب یخ دو لیوان بریز بذار جوش بیاد باز یه قالب یخ بریز باز بذار جوش بیاد باز یه قالب دیگه ، اینکارو ۵،۶ بار نکرار کن ، بعد مرغتو که یکبار در حد رنگ عوض شدن پختی بهش اصافه کن بذار بجوشه باهاش ، ما یه چیزی داریم به نام نعل پاره یه نعل اسب نو رو میذاری داغ میکنی رو شعله میندازی تو قابلمه فسنجون درشو میذاری قلقل میکنه باز در میاری مبشوری دوباره و دوباره اینجوری حسابی سیاه میشه ، من یکم زردچوپه میریزم روغنش نارنجی شه 🤤

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

ما ترش درست میکنیم ینی شکر نمیریزیم

من اینجوری میپزم

گردو آسیاب شده و پیاز رنده شده رو کمتراز یه دقیقه با یکم روغن تفت میدم ، سریع چند تا دونه یخ میندازم توش ، بعد آب سرد میریزم توش ، منتظر میشم تا جوش بیاد 

بعد که جوش اومد مرغ و میندازم داخلش و هر نیم ساعت یه بار دو سه تا دونه یخ حبه ای میندازم داخلش ، وسطای پخت ، رب آلوچه و یه قاشق کوچولو رب گوجه میزنم 

بازم هر بیست دقیقه یه بار توش یخ میندازم تا جا بیفته و روغن بندازه 

خیلیم خوشمزه میشه 

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕
قدم ب قدم با گوگل پیش برو من مرغو (فقط سینه ) حسابی جدا سرخ میکنم گردو رو جدا تفت میدم اب مرغو اضاف ...

ممنون از کمکت

🙄🙄🙄 گردو رو دوبار چرخ کن ، با پیاز رنده شده تفت بده روغنش در آد ، رب انارو بهش اضافه کن ، آب یخ ...

ممنون عزیزم

ما ترش درست میکنیم ینی شکر نمیریزیم من اینجوری میپزم گردو آسیاب شده و پیاز رنده شده رو کمتراز یه د ...

ی ملاقه یا کفگیر اهنیم میگن بزاری توش سیاه میشه

امتحان کردم جواب داد

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
ما ترش درست میکنیم ینی شکر نمیریزیم من اینجوری میپزم گردو آسیاب شده و پیاز رنده شده رو کمتراز یه د ...

ممنون عزیزم

اینم امتحان میکنم

من با دستور خانم گلاور درست میکنم خیلی خوب میشه ... 

یخ هی تیکه تیکه ميندازم تا روغن بندازه ...

توش دارچین یکم میریرم همون اول تا سیاه تر بشه..‌ یکم زعفران هم میریزم. یه کتاب آشپزی دارم مال ۱۴ سال پیش خریدم ۱۰۰ هزار تومن فکر کنم بود ..

اونم ازش درست کردم خیلی خوشمزه شد دونوع خورشت داشتم همه فسنجون خوردن فقط...   توش هویج با رنده ریز که سیر رنده میکنیم هویج داره 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡