ما ترش درست میکنیم ینی شکر نمیریزیم
من اینجوری میپزم
گردو آسیاب شده و پیاز رنده شده رو کمتراز یه دقیقه با یکم روغن تفت میدم ، سریع چند تا دونه یخ میندازم توش ، بعد آب سرد میریزم توش ، منتظر میشم تا جوش بیاد
بعد که جوش اومد مرغ و میندازم داخلش و هر نیم ساعت یه بار دو سه تا دونه یخ حبه ای میندازم داخلش ، وسطای پخت ، رب آلوچه و یه قاشق کوچولو رب گوجه میزنم
بازم هر بیست دقیقه یه بار توش یخ میندازم تا جا بیفته و روغن بندازه
خیلیم خوشمزه میشه