2777
2789

من پارسال با پسرعموم تو رابطه بودم یجوری نشون میداد که انگار خیلی عاشقمه و همه چی خوب بود پسر عمومم از هر لحاظ خوب بود و کلا همچی تموم بود و از بچگی کلا باهم بودیم و خیلی صمیمیت بینمون بود ولی من اونموقع حماقت کردم و خوشی دلمو زده بود انقدر باهاش بد تا کردم و اذیتش کردم و گفتم نمیخوامت قبول کرد و گذاشت رفت(اونموقع یکی دیگه رو دوست داشتم و برای فراموشیش با پسر عموم وارد رابطه شدم وگرنه حسی بهش نداشتم) 

خلاصه گذشت و تو اینستا استوری و پستاشو می دیدم و تازه اونموقع یه حسایی داشت توم شکل میگرفت شروع کردم باهاش صحبت کردن(تازه یکسال و نیم میشه که اقامت یه کشور دیگه رو گرفتن و نهایت سالی یکبار بیان ایران و ببینمش و بیشتر چت میکردیم) دوباره خوب شدیم تااینکه تابستون امسال برگشت و همو از نزدیک دیدیم جوری شد که باهم رابطه...هم داشتیم میدونم ۱۸ سالمه و کارم نهایت حماقت بود لطفا سرزنش نکنین خودم حسابی شبا با گریه خود خوری میکنم 

خلاصه یه شب یه شماره ناشناس پیام داد و شروع کرد فحاشی کردن که سمت دوست پسر من نباش تو ج...ه ای  و.... اونموقع تازه فهمیدم پسر عموم با یکی دیگه هم هست و دنیا رو سرم آوار شد پسر عمومم هیچ توضیحی نداد و بی دلیل بلاکم کرد الان چندماه دیگه کنکور دارم و نه حال روحیم خوبه و نه تمرکز رو درس دارم😔💔 هرشبم گریس

خدایا کاش خودت بغلم کنی قول میدم دیگه هیچی ازت نخوام🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کاریه که شده همین که میدونی حماقت کردی یعنی عقل تو سرت اومده 

فراموشش کن اونم یه هرزه مثل خیلیای دیگه 

تو زندگی خودتو بچسب زمان رو هرگز به عقب نمیتونی برگردونی اما آینده دست خودته از دستش نده 

خیلی از دخترا از این خریتا داشتن چه میشه کرد 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
از این به بعد حواستو جمع کن چیزی که شده دیگه نمیشه تغییرش داد و خودخوری فقط خودتو اذیت می کنه

من تا قبل این ماجرا هدفم پزشکی بود الان هدفم فقط مرگه

هست ولی چه فایده

تا میتونی پیشرفت کن 

تا میتونی ازش دوری کن و‌ب اینده ات فکر کن بزار حسرت بکشه 

تمام فکرت همین باشه نزاری دست بهت بزنن دیک

وقتی در جوابت گفتم باشه یعنی حوصله بحث باتو روندارم🙂
چه جوری اینقدر زود اعتماد می کنید آخه

من کل زندگیمو بااون گذروندم همیشه باهم بودیم خانوادم انقدر که به اون اعتماد دارن به من ندارن😔

سلام

برو پیش مشاور و راهکار بگیر

و  بشین سر درس هات

دیگه گذشته ها تموم شده به اینده فکر کن و انرژی منفی نده

بعدها به خواستگارت حتما این مطلب رو بگو

نخواست بره یا خواست بمونه

بدونه بهتره وگرنه بهانه میکنه و طلاقت میده

اینجا ایرانه هنوز خیلی خط قرمزا وجودداره ودوشیزگی به دختر برای خیلیا هنوز مهمه

باز خداروشکر شناختیش وگرنه با دوتا بچه برمیگشتی خونه ی پدرت

من تا قبل این ماجرا هدفم پزشکی بود الان هدفم فقط مرگه

کاریه که شده الان باید مصممتر شی برای پزشکی تا چشش دراد

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
الان کاریه که شده همین که میدونی حماقت کردی یعنی عقل تو سرت اومده  فراموشش کن اونم یه هرزه مثل ...

فراموش کردنش مثل این می مونه که کل گذشتمو بریزم دور

سلام برو پیش مشاور و راهکار بگیر و  بشین سر درس هات دیگه گذشته ها تموم شده به اینده فکر کن و ...

نه گلم من هنوز دخترونگیمو دارم  ممنونم از راهنماییت❤🙏