2777
2789
عنوان

این دیگه چیه؟ ؟😐😐😐😐

288 بازدید | 13 پست

خانما مامانم خونریزی دارن..بعد کورتاژ ..قراره رحمشون بردارن..هنوز وایستاده خونریزی شون...این پیشنهاد دادن چیه؟  گیاهیه؟  ؟؟

قربونت خدا بشم من صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اینایی که واسه خانومایی که تازه زایمان کردن استفاده میکنن با قرص کمر و....

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                         

اینو از عطاری باید بگیری با قرص کمر که اونم عطاری داره میکوبن با حلوا گرم که اونم باید پودرشو از عطاری بگیری 😆😆😁😁😁درست میکنن خیلی خوبه 

بنظرم میشه دم کنی بخوری ولی از عطاری 😁بپرس 

از اینایی که واسه خانومایی که تازه زایمان کردن استفاده میکنن با قرص کمر و....

دستت درد نکنه عزیزدلم انشاءالله عزیزات از  بلا دور...بیا تاپیک قبلم...مشکلم نوشتم...به نظرت خوبه این استفاده کنیم

اینو از عطاری باید بگیری با قرص کمر که اونم عطاری داره میکوبن با حلوا گرم که اونم باید پودرشو از عطا ...

عزیز دلم مشکلم اینه...ب نظرت مناسبه؟سلام خانما😭😭  مامانم ۵۰ سالشه ...مامانم خونریزی داشت یه سال پیش بعد کورتاژ شد و بعدش مرتب ماهانه عادت میشد و بعد ی سال  امسال دوباره خونریزی کرد..دکتر گفت باید رحمتو برداری...پس گفتن اول کورتاژ کن...نتیجه که اومد رحمتو برمیداریم......مامانم کورتاژ کرد به دوهفته نشد خونریزی کرد دوبارا😭😭😭😭😭 و اصلا میگن تا نتیجه آزمایش نیاد نه کورتاژ میکنیم و نه رحمي برمیدارم....فقط ی سوزن زدن بارم وانستاد..بیمارستان جا ما مثل برهوت و بیابان هست ۲ ماه میشه امروز فردا میکنن....کلا بی صاحب هست...مامانم همه چیز میخوره تا خون ریزی واسته شمارو خدا یه چیز گیاهی بگین که خون‌ریزی واسته حداقل ...مامانم یونجه سبز یعنی گیاهاش(سبسک  خودمون ) ...کمتر شد...موز و شیر خورده...هرچی خورده....یه چیز بگین هرکی بکه صلوات میفرستن سلامتی خانوادش 

عزیز دلم مشکلم اینه...ب نظرت مناسبه؟ سلام خانما😭😭  مامانم ۵۰ سالشه ...مامانم خونریزی داشت یه ...

والا نمی‌دونم واسه این مشکلی که شما میگین ولی ما برا کسایی که زایمان کردن سقط کردن یا خونریزی زیاد داره درست میکنیم 

البته من که بلد نیستم مامانم و مادرشوهرم اینا بلدن درست میکنن به ما هم میدن