2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم من بهش پولو دادم فرداش

دلجویی کن ازش راه دوری نمیره خدا بهت برکت میده اون روزی دهنده س قبول داری،؟ چیزیه که شده... شما با لطف خودت اونو متوجه اشتباهش میکنی...خودش عذرخاهی میکنه ازت 

دلجویی کن ازش راه دوری نمیره خدا بهت برکت میده اون روزی دهنده س قبول داری،؟ چیزیه که شده... شما با ل ...

کلی فحشم داد ازم شکایت کرد ب دروغ گفت فحاشی کردی نتونست ثابت کنه منوبابچه یکساله کشیددادگاه محکوم شد خلاصه من اعاده حیثیت نکردم‌ ب خاطرخدا

بعدیک ماهونیم پیام داده دیدی نتونستی هیچ گ و هی بخوری شوهرتم هیچ گ و هی نتونست بخوره شصت دستت روبکن تواونجات وکلی بدوبیراه من یک تو بهش نگفتم

کلی فحشم داد ازم شکایت کرد ب دروغ گفت فحاشی کردی نتونست ثابت کنه منوبابچه یکساله کشیددادگاه محکوم شد ...

چشماتو ببند ... یه نفس عمیق بکش.... بگو خدایا به دلی که ناحق ازم شکست من بخاطر تو از این فرد میگذرم...تو خودت پاداشمو بده... اون امام حسین که گفتی خودت ضمانتتو میکنه....یاحق.

چشماتو ببند ... یه نفس عمیق بکش.... بگو خدایا به دلی که ناحق ازم شکست من بخاطر تو از این فرد میگذرم. ...

ممنون عزیز میدونی پیام داده اومدم سرکوچتون و تهدید کرد شکایت کردم امروز ازش فدات بازم ممنون برام دعاکن

ممنون عزیز میدونی پیام داده اومدم سرکوچتون و تهدید کرد شکایت کردم امروز ازش فدات بازم ممنون برام دعا ...

کار اشتباه کرده

هیچ کس اون کارو نمیپذیره

شما نیت کن براش یه هدیه کوچیک بفرست

بگو من از این سوتفاهم به سهم خودم حلالیت میخام

خدایی که من میشناسم خودش جبران کننده س برات

کسی که نیت امام حسین میکنه دلش خیلی بزرگه 

برای منم دعا کن