2777
2789
عنوان

وااااااای من😭😭😭😭😭😭😭😭😭

684 بازدید | 84 پست

سلام خانما😭😭  مامانم ۵۰ سالشه ...مامانم خونریزی داشت یه سال پیش بعد کورتاژ شد و بعدش مرتب ماهانه عادت میشد و بعد ی سال  امسال دوباره خونریزی کرد..دکتر گفت باید رحمتو برداری...پس گفتن اول کورتاژ کن...نتیجه که اومد رحمتو برمیداریم......مامانم کورتاژ کرد به دوهفته نشد خونریزی کرد دوبارا😭😭😭😭😭 و اصلا میگن تا نتیجه آزمایش نیاد نه کورتاژ میکنیم و نه رحمي برمیدارم....فقط ی سوزن زدن بارم وانستاد..بیمارستان جا ما مثل برهوت و بیابان هست ۲ ماه میشه امروز فردا میکنن....کلا بی صاحب هست...مامانم همه چیز میخوره تا خون ریزی واسته شمارو خدا یه چیز گیاهی بگین که خون‌ریزی واسته حداقل ...مامانم یونجه سبز یعنی گیاهاش(سبسک  خودمون ) ...کمتر شد...موز و شیر خورده...هرچی خورده....یه چیز بگین هرکی بکه صلوات میفرستن سلامتی خانوادش

قربونت خدا بشم من صلوات بفرستید

نمیدونم

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم غصه نخور درست میشه اصلا چیز مهمی نی باورت میشه مادر شوهرم ۷۵سالشه همینجوری ولی چون سنش بالاست نمیتونن بیهوشش کنن و جراحیش کنن 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

شنیدم نشاسته رو تو آب حل کنی و یکم گرمش کنی بعد بخوری خوبه 

برای کم شدن پریود هم میخورن 

فقط نبات و گلاب نزنین که بیشتر میشه چون طبعش گرمه

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
انشالله بهتر بشن، چرا یه دکتر دیگه و یه بیمارستان دیگه نمیرید عزیزم

عزیزدام من داداشم فوت شده مامانم سر این قضیه اینطور شد همین ی داداش داشتم.. بچه داداش هم معلول جسمانی.. پدرم پیر...هعی

قربونت خدا بشم من صلوات بفرستید