2777
2789

پسر کلاس چهارم همه تکالیفش رو توی هال جلو تلوزیون انجام میده و دفتر و کتابش تا شب که میخوابیم همونجا

بار ها بهش گفتم که وسایلش رو از اتاقش بیرون نیاره

و چند بار تهدیدش کردم که اگه وسایلش رو تو هال جا بزاره همه رو پرت میکنم تو حیاط

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.

خودتون مطالعه تون تو پذیراییه؟ اگهاره هیچ تهدیدی جواب نخواهد داد. باید ببینه که هر بخش خونه مال ی کاریه. ولی در کل سخت نگیر 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهدیدت رو عملی کن 

برای مثال جلوی چشمش وسایلشو بزار تو کیسه زباله 

بعد اگه چیزی گفت بگو میخوام با اشغالا بزارم دم در 

یا از عمد روی دفترش یا کتابش چند قطره اب بریز

تا کتابش بدشکل بشه بعد خشک شدن

بهش بگو اگه تو اتاقت انجام میدادی این اتفاق نمیفتاد

جررر یاد خودم افتادم 😂😂💔💔 دقیقا تهدید مامان منم همین بود 

منم الان اومدم دیدم دفتر و کیف و جامدادی توی هاله و خودش رفته بیرون با دوستش بازی میکنه همه دو پرت کردم تو حیاط 

به شدت هم وسواسیه و رو وسایلش حساسه

تهدیدت رو عملی کن  برای مثال جلوی چشمش وسایلشو بزار تو کیسه زباله  بعد اگه چیزی گفت بگو ...

حالا همه رو پرت کردم تو حیاط 

به شدت هم وسواسیه

منم الان اومدم دیدم دفتر و کیف و جامدادی توی هاله و خودش رفته بیرون با دوستش بازی میکنه همه دو پرت ک ...

منم حساس بودم 😂💔

جنگ داشتیم سر این موضوع با مامانم همیشه دفتر کتابام تا صبح وسط حال بود، کلاس پنجم دیگ اوکی شدم تاحدی

منم حساس بودم 😂💔 جنگ داشتیم سر این موضوع با مامانم همیشه دفتر کتابام تا صبح وسط حال بود، کلاس پ ...

زمان ما اتاق شخصی نبودمیز تحریر نبود 

حالا که هست چرا اینا استفاده نمیکنن

زمان ما اتاق شخصی نبودمیز تحریر نبود  حالا که هست چرا اینا استفاده نمیکنن

منم اتاق شخصی دارم میز تحریر دارم دوازدهمم هستم تازه دخترم هستم 😂

اما حال نمیکنم با پشت میز نشستن و درس خوندن تو اتاق خودم دوست دارم برم جای دیگ 

شماهم ب پسرت یاد بده ولی زور نکنید بدتر لج میکنه مثل من، سعی کنید با دلیل منطق قانعش کنید 

مثلا یادمه معلم سوم دبستان ما گفته بود اگر دفترتون باز بمونه موقع نوشتن تکلیف و برید سراغ بازی یا هرکار دیگه ای شیطون میاد رو دفتراتون خرابکاری میکنه... 😑

یا اصلا واقعیتو بگین، بگو شاید ی موقع آبی، خوراکی غذلیی وسیله ای ریخت رو کتابت کثیف شد میخوای چی کار کنی؟ 

یا اصلا شاید پای یکی رفت رو مدادت شکست، پاکنت وقتی داشتم جارو میکردم رفت تو جارو برقی اون موقع دیگ از من شاکی نشو 

اینارو بگید هرچند کم ولی تاحدی موثره