سلام خانما من دوتا جاری دارم ک هردو دخترعموهای همسرم هستن. زمانی ک ازدواج کردن هردوشون دوتا خونه آماده داشتن یعنی پدر همسرم داد. عروسی و وسایل مثل یخچال و کولر و تلویزیون هم پدر همسرم براشون گرفت. ولی ما ن چون مخالف ازدواجمون بودن. و من غریبه هستم. الان رابطه خوبی با همشون دارم. و خداروشکر خودمون همه چی ب دست آوردیم البته هنوز مستاجریم ولی توکل ب خدا تو همین چندسالم پیشرفت خوبی داشتیم. چندسال پیش ک ازدواج کردیم تا پارسال داشتیم قسط جهیزیه خواهرشوهرمو میدادیم. و یکی دوتا وام دیگ ک ب نام شوهرم گرفتن برا ی ملک پدرشوهرم خرج کردن ک الان برا همه بچه هاشه ولی اون وامارو هیچکس گردن نگرفت و ما مجبور شدیم بدیم قسطاشو. خیلی سختی کشیدیم. الان من با خانواده همسرم رابطه خیلی خوبی دارم. تازگیا همسرم و پدرش شریک شدن ی باغ تو روستا خریدن ب قیمت ۱ونیم میلیارد. نصف پولشو همسرم داد نصفشو پدرش. بخاطرش ی سری مجوزها و کارای اداری باغو ب نام همسرم زدن همشو. اونا کلا فراموش کردن ک در حق ما چقد کم کاری کردن. حالا اگر مثلا بعدها همسرم بگه تمام باغ از خودمه حرامه؟؟
خانما توروخدا قضاوت نکنید خیلی سخته ک همه همه چیز براشون آماده بود و ما حلقمونو فروختیم بخاطر قسط کولر و تلویزیون نمیدونین چ دردیه. فقط میخام بدونم از لحاظ شرعی آیا پذیرفته میشه؟ یا ن؟ سهم پدرشوهرم ۶۰۰تا۷۰۰تومنه ک پول دوتا وسیله و عروسی هم نمیشه چ برسه ب خونه ک ب اون دوتا پسرش داد ولی ما نه. من حرام خور نیستم فقط دلگیرم امیدوارم متوجه بشید.