2777
2789

سلام خانما من دوتا جاری دارم ک هردو دخترعموهای همسرم هستن. زمانی ک ازدواج کردن هردوشون دوتا خونه آماده داشتن یعنی پدر همسرم داد. عروسی و وسایل مثل یخچال و کولر و تلویزیون هم پدر همسرم براشون گرفت. ولی ما ن چون مخالف ازدواجمون بودن. و من غریبه هستم. الان رابطه خوبی با همشون دارم. و خداروشکر خودمون همه چی ب دست آوردیم البته هنوز مستاجریم ولی توکل ب خدا تو همین چندسالم پیشرفت خوبی داشتیم. چندسال پیش ک ازدواج کردیم تا پارسال داشتیم قسط جهیزیه خواهرشوهرمو می‌دادیم. و یکی دوتا وام دیگ ک ب نام شوهرم گرفتن برا ی ملک پدرشوهرم خرج کردن ک الان برا همه بچه هاشه ولی اون وامارو هیچکس گردن نگرفت و ما مجبور شدیم بدیم قسطاشو. خیلی سختی کشیدیم. الان من با خانواده همسرم رابطه خیلی خوبی دارم. تازگیا همسرم و پدرش شریک شدن ی باغ تو روستا خریدن ب قیمت ۱ونیم میلیارد. نصف پولشو همسرم داد نصفشو پدرش. بخاطرش ی سری مجوزها و کارای اداری باغو ب نام همسرم زدن همشو. اونا کلا فراموش کردن ک در حق ما چقد کم کاری کردن. حالا اگر مثلا بعدها همسرم بگه تمام باغ از خودمه حرامه؟؟

خانما توروخدا قضاوت نکنید خیلی سخته ک همه همه چیز براشون آماده بود و ما حلقمونو فروختیم بخاطر قسط کولر و تلویزیون نمیدونین چ دردیه. فقط میخام بدونم از لحاظ شرعی آیا پذیرفته میشه؟ یا ن؟ سهم پدرشوهرم ۶۰۰تا۷۰۰تومنه ک پول دوتا وسیله و عروسی هم نمیشه چ برسه ب خونه ک ب اون دوتا پسرش داد ولی ما نه. من حرام خور نیستم فقط دلگیرم امیدوارم متوجه بشید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتیت رو درک میکنم ولی از لحاظ شرعی حرامه کلاهبرداری محسوب میشه

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

قانونی کاری نمیتونن بکنن ولی شرعی معلومه حرومه

الان فکرشو نکن بعد ۱۲۰سال امیدوارم اینقدر. داشته باشید که اصلا نیاز به باغ نباشه

ولی اگه تو دلته میتونی با توجه به شناختی که ازشون داری یه بار گله کنی که کمکتون نکردن شاید خودش به میل خودش به بقیه اعلام کنه که باغ حق شماست

عزیزم شما در حضور بقیه خیلی رک و واضح از کم کاری های پدرشوهرتون بهش بگید از اینکه چقدر سختی کشیدید و در عوضش ازشون بخوایید برای جبران سهم بیشتری بهتون بدن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

عزیزم من درکت میکنم ولی بنظرم اشکال داره اونم اگه فرق گذاشته دل شکسته و دلیل قانع کننده نداشته مثلا اینکه اون تایم دستشون خالی بوده اون دنیا پاش گیرع 

شاید هم بخاطر همین مسایل زدن به نام شما سهمشونو و بخاطر دعوای بقیه علنی اعلام نمیکنن مال شماست

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

شاید پدر شوهرت اینو خریده که داده باشه به شوهرت جای اون کارا وگرنه نمیزد بنام شوهرت همشو 

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
حرامه

پس یعنی خونه ها و وسایلی ک ب اونا داده هم حرامه؟ اون همه وام و قسط جهیزیه ک ما دادیم چی؟ اونا حلاله؟ من منظورم ب خود پدرشون نیست. مثلا خدایی نکرده بعد از اینکه پدرشون نباشن منظورمه

وقتی میگی رابطه خوبی داری ب پدرشوهرت همه اینا رو بگو اگ خواست مثلاً بگه تا وقتی ک زندم مال خودم بعدش مال این پسرم...اگ خب زوری ندین بنظرم حرومه

خدا مرسی بخاطر فندقی ک تو دلم کاشتی  الهی ک دامن همه ی منتظرا سبز سبز بشه.
پس یعنی خونه ها و وسایلی ک ب اونا داده هم حرامه؟ اون همه وام و قسط جهیزیه ک ما دادیم چی؟ اونا حلاله؟ ...

اونها هدیه بوده دلی داده وحلاله

امااین کار شما حرام

درود به شرفت که درگیر حلال وحرامی

خدا خودش به اندازه ذاتت بهت بده و بی نیازت کنه

خیلی سخته واست میدونم ،ولی بهتره از راهش ازش حقتونو بگیرید ،این کار حرامه

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥

نه فکر نمیکنم حلال باشه،.به هر حال اونموقع شمارو چاقو زیره گلوی شوهرت نزاشتن که،آخرش با میل خودش بوده،با نیلش هم نبوده باشه اونا قایمکی که اینکارو نکردن،

اما شما اینکارو بکنی درواقع کلاه برداری دارین میکنین،

البته درکت میکنم،

کاش شوهرت زیره باره دادن قسط ها نمیرفت اونموقع ها