2777
2789
عنوان

این خوشگله ؟

426 بازدید | 19 پست

به نظرتون برای شروع غذای بچه این خوبه؟هم ظاهرش هم کاراییش منظورمه

اگر خوب نیست پیشنهاد شما چیه؟

تعداد رای : 39
نظرسنجی
خوشگله و کاربردیپ
21
53%
خوشگله ولی کاربردی نیست
13
33%
کاربردیه ولی خوشگل نیست
2
5%
نه خوشگله نه کاربردی
3
7%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من این ظرفا بیشتر به درد مامان بچه میخوره دلش شاد بشه تازه اگه شکستنی باشه دیگه بدتره برای بچه یه ظرف نشکن بذارید اگه میخواهید خودش غذاشو بخوره اولش قشنگ بازی کنه کم کم علاقمند میشه

به نظر من این ظرفا بیشتر به درد مامان بچه میخوره دلش شاد بشه تازه اگه شکستنی باشه دیگه بدتره برای بچ ...

اره شکستنیه جنسش آرکوپاله بامبو دوست داشتم بگیرم که جنسای خوبش خیلی گرونن 😮‍💨

ملامین میگن  مضره خواستم بامبو بگیرم جنسای خوبش قیمتشون بالاس اونایی که ارزونه هم خیلی بی کیفتن

ملامینهای قدیم مضر بود نه الانیا،من از همینا داشتم یه بار برای پسرم پسته ریختم دستش بود داشت میبرد بخوره ،خورد زمین شکست رفت تو چونه اش،برای همین گفتم

اره شکستنیه جنسش آرکوپاله بامبو دوست داشتم بگیرم که جنسای خوبش خیلی گرونن 😮‍💨

من پنج سال پیش بامبو گرفتم اصلا به درد نخورد چون چوب میکروب رو تو خودش نگه میداره و تمیز شسته نمیشه بهترین گزینه ظرف ملامین یا استیل هست که غذای داغ هم میشه بریزی توش

جدایه از جنسش ب رنگش هم دقت کن ببین چه رنگایی اشتهایه بچه رو زیاد میکنه اون رنگی بخر این سفیده فکر نکنم خیلی ذوق کنه بچه

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد