2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوست صورتم کویره لوته

شوینده اشونی یا بیتروی 

تونر 

سرم هیالورنیک اسید بالانس(روی پوست نمدار)اگه تونر زدی تا نم داره بزن اگه تونر نمیخای بزنی بعد شوینده پوستتو خشک خشک نکن

آبرسان و مرطثب کننده پوست خشک رزاکلین یا درماانجل 

ضد افتاب

سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami
روتين پوستي دارم الان سه ساله انصافا خيلي پوستم خوب شده 

پس اگه روتین داری باید لایه بردار به پوستت بزنی 

مثل سرم ازالائیک اسید 

پوستم چربه و کک و مک و جوش زیر پوستی دونه های سیاه روی دماغمو چطوری از بین ببرم

همچون حافظ غریب در ره عشق♥️                                  به مقامی رسیدم که مپرس👩‍❤️‍👨💍

یه سوال درباره مزوژل دارم میتونید جواب بدید؟

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

سلام

ببخشید خانومی، میدونم ممکنه یکم عجیب بنظر بیاد اما من نوع پوستم رو نمیدونم،  یعنی اصلا نمیدونم چطور میشه فهمید میتونید توضیح بدید؟ 😁

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                

سلام ببخشید خانومی، میدونم ممکنه یکم عجیب بنظر بیاد اما من نوع پوستم رو نمیدونم،  یعنی اصلا نم ...

عزیزم کسی که از حمام میاد و پوستش هی حس کشیدگی داره خارش داره پوسته پوسته میشه :خشک 

کسی که از خواب بیدار میشه حس چربی داره منافذ خیلی باز داره و جوش:چرب

اکثر ایرانی ها دهیدراتگی دارن:پویت کم آب 

میتونی چرب باشی اما دهیدراته هم باشی 

اگه هم قرمزی و نازک :حساس

عزیزم کسی که از حمام میاد و پوستش هی حس کشیدگی داره خارش داره پوسته پوسته میشه :خشک  کسی که از ...

ممنونم از توضیحتون...  با این توصیفات فکر کنم پوستم خشکه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!