2777
2789
عنوان

مركز مشاوره همكده

66 بازدید | 6 پست

تا حالا كسي ازين مركز مشاوره گرفته؟ 

چطور بوده براتون 

من امروز ي دوره ٩ روزه گرفتم ٢٥٠٠ 

اميدوارم كمك كننده باشه 

خيلي ب هم ريختم 

ب هر ريسماني چنگ ميزنم بتونم ادامه بدم

هیچ مشاوری قدرتمند تر از خودت نشی این سختی ها باعث میشه خودتو بشناسی قوی بشی اگر تنهایی بگذرونی تجربه خوبه ولست ولی اگر با یکی کمک بگذرونی توی هر مرحله از زندگیت تا کسی جمع جورت نکنه جمع جور نمیشی فوقش یک جلسه نه این همه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ مشاوری قدرتمند تر از خودت نشی این سختی ها باعث میشه خودتو بشناسی قوی بشی اگر تنهایی بگذرونی تجرب ...

ببين ب نقطه اي از زندگي رسيدم ك قدرت تصميم گيري ندارم انگار از تو خاليم 

انگار مردم من ميدونم احتياج ب كمك دارم 

هر ادمی تو زندگیش گاهی دچار اشتباه میشه اما به شرطی روزی پی ببره دیگه انجام نده باز اعتمادتو جلب کنه اول خودت آروم کن بعد بشین با شوهرت حرف بزن بگو در صورتی که تکرار بشه من باهات زندگی نمیکنم شاید اون مدت فرصت بهت سخت بگذره اما فرصت واسه همین چیزا هست عزیزم میدونم حالت بده حق داری اما بیا از شوهرت بپرس چرا این کار کرده مثلا چه چیزا کمبود داشته رفته ببین گاهی خیانت از سر کمبود هست گاهی نه هول بودن این بشناس بببین از سر کدوم رفته  این هم در نظر بگیر آرامش خودت به شدت مهمه به شدت