2777
2789

+دیگه دوسم نداری مگه نه؟ احتمالا دختری که بدنش آلوده شده رو دوست نداری...

_منظورت چیه؟

+خودت میدونی...یه متجاوز از من سوءاستفاده کرد...

_اگه یه سگ گازت بگیره یعنی بدنت آلوده شده؟اگه یه احمق بهت مشت بزنه اون قسمت آلوده میشه؟یه مرد درست درمون هیچوقت فکر نمیکنه که این《حادثه》تو رو آلوده کرده باشه...🙂

همه این حرفها در شرایطی گفته شد که توی سریال مردم میگفتن اگه یه متجاوز از دختری سوءاستفاده کرد اون دختر باید خودشو بکشه و مردا به چشم یک موجود نجس(بلانسبت مظهر پاک همه دختران)نگاش میکردن...نمیدونم واقعا کسی در حال حاضر پیدا میشه که اینجوری فکر کنه...چرا محال به نظرم میاد...😔

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 

دختری که بهش تجاوز شده با ج ن ده ای که خودش میره میده فرق داره

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت یه مرد درست درمون پیدا نمیشه 

چه پاک باشی چه نه😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
دختری که بهش تجاوز شده با ج ن ده ای که خودش میره میده فرق داره

دقت کنید من فقط از تجاوزی صحبت کردم که به زور و اسارت بوده....

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 
چه سریالیه

کره ایه احتمالا باب میل خیلیا نیست سریالای کره ای😄

دیالوگ چ فیلمیه؟

سریال عزیزترینم

هیچ وقت یه مرد درست درمون پیدا نمیشه  چه پاک باشی چه نه😐

با کمال تاسف موافقم🙂

من دیدم

دختره قبلا بهش تجاوز شده بود 

و دخترم نبود.

به هرحال بعداز چندسال ازدواج کرد

و بعد سالها همسرش فهمید چون دختره یه جایی نوشته بود قضیه‌رو.

مرد ناراحت شد اولش که چرا مخفی کرده.

اما در نهایت دیگه حرفی نزد و به روی دخترم نیاورد.

زادگاه شعرهای من ♡قلب♡ من است...

چرا پیدا نشه این همه مرد خوب

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...