2777
2789
عنوان

خانم ها خیلی نگران دختر ۱۰ساله هستم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 34 پست
برو روانشناس رو خودت کار کن عزیزم. دخترت کار بدی نمیکنه که جا میذاره طبیعیه همه بچها جا میذارن. شما ...

بچه بودم مادرم کتکم میزد ولی مادرم خیلی دوستم  داره  همه کار برام کرده....... ولی درسته آدم نمیتونه فراموش کنه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سر من چیکار کنم از دلش در بیارم

فقط بعد این کمتر بزن ...بهت قول میدم اگه پیش همه وقتی دخترت میشنوه بگی خیلی دختر خوبی دارم منظمه هیچ وسیله ای رو فراموش نمیکنه بگو دخترم با دقته مواظب وسابلش هست بعد یه مدت دیگه فراموش نمیکنه بهت قول میدم فقط زمان بده

خسته ام از زندگی از مثل زندان بودنش این نمایش درد دارد کارگردان بودنش

عزیزم چیزی تو زندگی اذیتت میکنه تا این حد عصبی میشی؟

حتما رو خودت کار کن دخترت سن بلوغه و داری ی جنایت روش انجام میدی بعدها هر کاری کنی اون روانش درست نمیشه

حتما برو مشاوره اگه نمیتونی صبرو تکرار کم تا بتونی مسلط بشی

اون طفلک داره درس میخونه و اوج نوجوونیشه دادی اعتماد ب نفسشو میکشی

ب خودت بیا

بچه عقده ای 

منزوی 

بی اعتماد به نفس 

و رنجور میشه 

مدام استرس میگیره 

در حقش جنایت نکن 

باهاش در آرامش صحبت کن .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

کتک خوردی میدونی بده چلی میزنی،بی محبتی میدونی آزار دهندس ولی انجام میدی،میدونی وقتی کمبودی باشه از طرف دیگه جبران میشه بازم انجام میدی 

بشین فکر کن ببین بی محبتی اخلاقتو درست کرده،کتک خوردن و تنبیه شدن تووو رفتار شما تاثیر داشته؟؟؟

چیزایی که ازارت میده باید بزاری کنار بهش فکر نکن،تو باید نقطه مقابل رفتار خانوادت باشی نه همونو انجام بدی 

وقتی عصبی میشی برو تو اتاق،اشپزخونه یا اصلا حمام نزار بچت ازت فاصله بگیره

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

کتک زدن بچه ها مستقیما رو اعتماد به نفسشون اثر میزاره و در اینده حتی نمیتونن تو جمع حرف بزنن..خواهرمن  بچشو خیلی کتک میزد الان بااینکه یه نوجوون۱۵ساله ست حتی نمیتونه تو جمع ۵ نفره دربیاد یا صحبت کنه..حتی خونه ماکه خاله هاشیم میاد روش نمیشه چیزی بخوره یا حرفی بزنه..یعنی میخام بگم بااین رفتارا اعتماد به نفس بچه صفر میشه و در اینده به هیچ جا نمیرسه..تورو خدا پدر و مادر صبوری باشید🍀

رفتم چندتا تاپیک قبلتم خوندم که به طرز وحشیانه دخترتو زدی 

اگه نزدیک من بودی زنگ میزدم بهزیستی ، بیان هم بچه اتو وارسی کن هم بهت تذکر بدن که در صورت تکرار بچه اتو به طور قانونی ازت بگیرن تا دیگه بهونه نیاری 

ببینم زورت میرسه شوهرتم همینجوری بزنی؟؟؟ اگه اعصابت و خورد کنه جرعتشو نداری بزنیش ، خیلی معذرت می‌خوام خیلی جلوی خودمو گرفتم بهت توهین نکنم در صورتی که ممکنه لایقش باشی 

ولی ولی لطفا خودتو کنترل کن ، یکی مثل من بچه هاش سقط میشن در حسرت یه طفل معصوم یکی مثل تو 

من خیلی خوب یادمه مادر منم مثل شما بود ، من 

ابتدایی بودم می‌گفت باااااید ۲۰ بشی نوزده نه ، منم سر امتحانا که برگه هامونو میدادن بعضیاشونو شدم ۱۹ ، ۱۹/۵ ، اما از ترس مامان پاره میکردم برگه هارو میومدم خونه 

تا یه روز مامانم اومد مدرسه و فهمید ، انقد من نیشگون گرفته بود و کتک زد ، قشنگ این صحنه یادمه فرداش که رفتم مدرسه همه جای دستام می‌سوخت 

مامان من نیاز به قرص داشت ، الان فوق العاده شده اما چه فایده 

توام برو دکتر قرص بخوری بهتره تا بچه اتو بدبخت کنی به فکر درمان خودت باش ، بهونه ام نیار 

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕