2777
2789

من رابطه ام با دخترم خوبه ولی گاهی پیش میاد که بین دعوا کنترولم از دست میدم کتکش میزنم اونم ب بدترین شکل ممکن  دست خودم نیست انگار جنون بهم دست میداد الهی خدا منو بکشه😭😭😭😭  دخترم از وقتی مدرسه میره هر روز یکی از وسایلش جا میزاره ی روز آب رو ی دفتر ی روز کتاب کلن انگار فراموشی گرفته خیلی بی دقت شده😭😭😭😭 چیکار کنم  کمکم کنید  چیکار کنم  چه دکتری برم  دیگه بیشتر از این نمیخوام ب دخترم آسیب بزنم

روانپزشک

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناس

شاید از کتک زدنا استرس میگیره فراموش می‌کنه..

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

برو پیش یه مشاوره.

غیر از آسیب جسمی،به دخترت آسیب روحی هم میزنی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

وقتی میری دنبالش کیفشو چک کن چیزی جا نذاتشه باشه. کتکشم نزن خواهشا

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

برو روانشناس رو خودت کار کن عزیزم. دخترت کار بدی نمیکنه که جا میذاره طبیعیه همه بچها جا میذارن. شما طبیعی نیستی احتمالا خودت کتک خوردی. سریعا برو دکتر.

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood

عزیزم حق داری عصبی باشی توهم آدمی گاهی کم میاری خسته میشی..... اما دخترت در بزرگسالی دچار مشکل میشه و حتی ممکنه این بی مهری رو جای دیگه پر کنه سعی کن کمتر بزنی ...من خودم مادرم خیلی کتکم زده و تحقیر الان هرگز احساس ارزشمندی نمیکنم.... حتی خودم رو لایق محبت هم نمیدونم و از حقم نمیتونم دفاع کنم..‌. وقتی کتک میزنی چند نسلت رو داغون میکنی دخترتم بچشو‌میزنه اونم عصبی و ادامه داره

خسته ام از زندگی از مثل زندان بودنش این نمایش درد دارد کارگردان بودنش

هروقت عصبانی شدی برو توی یه اتاق در رو قفل کن صلوات بفرست،یا اعداد رو برعکس بشمار

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️