2777
2789

برگشتم دیدم ماشین سر جاش نیست خیلی وحشت زده شدم. مغازه روبرویی گفت الان بردنش! فکر کردم دزد برده، نگو پلیس برده پارکینگ

چقدر احساس بدی بود کم مونده بود سکته کنم. هنوزم تحویل نگرفتیم ظهرم باید برم دنبال دخترم که مدرسه ست یه کم دیر برم گریه می کنه

لطفا دعا کنید زود کارمون راه بیفته🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا خب حالا دنبال بچه با اسنپ برو واجب‌تر از همه چیزه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

وای عزیزم ناراحت شدم انشاالله که خلافی نداشته باشه وگرنه مجبوری برای خروج از پارکینگ اول خلافیش پرداخت کنی.

من همیشه همه چیز رو به ف ال نیک میگیرم شاید این اتفاق افتاد که براتون تجربه بشه که دیگه ماشین جاهای ممنون پارک نکنید

وای عزیزم ناراحت شدم انشاالله که خلافی نداشته باشه وگرنه مجبوری برای خروج از پارکینگ اول خلافتش پردا ...

ممنونم. آره الان اومدیم پلیس+۱۰. اونجا که بودم تابلوی پارک ممنوع نداشت تابلو خیلی دورتر بود وگرنه پارک نمی کردم

نه هیچی

یه بار ما یه جا ایستاده بودیم دو تا خانوم سانتال مانتال آمدند ۲۰۶ شون زیر تابلو توقف مطلقا ممنوع حمل با جرثقیل پارک کردند و کلی اطراف ماشین چک کردند و رفتند ، ۲ دقیقه بعد ماشین سد معبر آمد ماشین بکسل کرد و برد !  به شوهرم گفتند بدوم بهشون بگم! گفت نه بزار برن خریدشون بکنند!  تا برسی بهشون که ماشین دیگه بردند و کاری نمی شه کرد! 

یا ارحم الراحمین
یه بار ما یه جا ایستاده بودیم دو تا خانوم سانتال مانتال آمدند ۲۰۶ شون زیر تابلو توقف مطلقا ممنوع حمل ...

ای بابا. ولی اگه می گفتی و به ماشین می رسیدن دیگه نمی بردنش. مغازه دار به من گفت همین الان بردنش ولی من هرچی نگاه کردم ندیدم، سرعت عملشون تو این‌ چیزا خیلی بالاست

ای بابا. ولی اگه می گفتی و به ماشین می رسیدن دیگه نمی بردنش. مغازه دار به من گفت همین الان بردنش ولی ...

خیلی سریع ماشین می برند! 

بعد من باید کلی می دویدم تا به اون خانوم ها می رسیدم بعد آخه دو تا خانوم یه جوری بودن انگار از دماغ فیل افتاده بودم ترسیدم کلی بدوم و بهشون بگم بعد فکر کنند سر کارشون گذاشتم  ! 

یا ارحم الراحمین