2777
2789

ناامید‌‌ از همه‌‌ چیز‌‌ یدونه‌‌ دختر‌‌ دارم‌‌ فقط‌‌ بخاطر‌ اونه‌‌ که‌‌ تو‌‌ این‌‌ لجن‌‌ دارم‌‌ زندگی‌‌ میکنم‌‌‌ خودمو‌‌ هیچوقت‌‌ نمیبخشم‌‌ چرا‌ آوردمش‌‌ تو‌‌ این‌‌ دنیای‌‌ کثیف‌‌ شوهرمم‌‌ باهام‌‌‌ قهر‌‌ کرده‌‌ بجای‌‌ اینکه‌‌ من‌‌ بااون‌‌ قهر‌باشم‌‌ دلم‌‌ فقط‌‌ آرامش‌‌ میخاد‌‌ خدایا‌‌ تنها‌‌ پناهم‌‌ تویی‌‌ خودت‌‌ آرامشو‌‌ تو‌‌قلبم‌‌ بزار‌‌ همش‌‌ مثل‌‌ افسرده‌‌ ها‌‌ میشینم‌‌ ب‌‌ چیزهای‌‌ غمگینی فک‌‌ میکنمو‌‌ گریه‌‌ میکنم‌‌ فکر‌‌ کنم‌‌ واقعن‌‌ افسرده‌‌ شدم‌‌ چیکارکنم‌‌ از این‌‌ حال‌‌ دربیام‌‌ حالم‌‌ خوب‌‌ شه‌‌ به‌‌ زندگی‌‌ امیدوار‌‌ بشم‌‌ کمکم کنین‌‌ خاهش‌‌ میکنم‌‌‌😭😭💔💔

میشع‌‌ برای حل‌‌ شدن‌‌ مشکلات‌ زندگیم دعا‌‌ کنین‌ واقعن‌‌ نیاز‌‌ دارم‌‌ به‌ دعاهاتون‌‌🥺🙏/آسمان بار امانت‌ نتوانست کشید قرعه کار به نام منه دیوانه‌ زدند/هیچوقت‌ ناامید‌‌ نشو‌‌،نجاری ک مغازش‌‌ سوخت‌‌،زغال فروشی‌‌ زدو‌‌ پولدارشد/آرزویت را برآورده می‌کند آنکه‌‌ آسمان‌ را میگریاند‌‌‌‌ تا گلی‌‌ را بخنداند‌‌/دخترم خداروشکر که دارمت ملکه برفیم...خدایا خودت مراقبش باش...♥️👼🏻🧸

عزیزم افسردگی دلایل زیادی داره یا پیش زمینه قبلا داشتین یا بخاطر زایمان افسرده شدی

یا ی دلیلم داره ک شما افسرده نشدی فقط دورتونو ادمای بیشعور گرفته

اولین راه اینه خودت باید ب خودت کمک کنی و نزاری کسی اذیت کنه ک حالتو خراب کنه دوم حتما برو مشاوره تا دلیلشو پیدا کنی

دلیل قهر همسرت چیه!!!سعی کن مشکل اصلی رو پیدا کنی تا حلش کمی با کمک همسرت با قهر بحث دعوا جفتتونم ب جایی نمیرسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا مثل توم الانم از دلتنگی اومدم تو سایت .

حوصله‌‌ ندارم‌‌ پاشم‌‌ ی‌‌ جارو‌‌ بکشم‌‌ خونرو‌ باور‌‌ کن‌‌ آهنگ‌‌ شادهم‌‌‌‌ میزارم‌‌ گریه‌ میکنم‌‌ از‌‌ دیروز‌‌ هیچی‌‌ نخوردم‌‌ دلمم‌‌ هیچی‌‌ نمیخاد‌‌ فقط‌‌ آرامششش‌‌ میخام‌‌ آرامشش‌‌ برات‌‌ دعا‌‌ میکنم‌‌ دلت‌‌ آروم‌‌ بشه‌‌ توهم‌‌ برا‌‌ من‌‌ دعا‌ کند

میشع‌‌ برای حل‌‌ شدن‌‌ مشکلات‌ زندگیم دعا‌‌ کنین‌ واقعن‌‌ نیاز‌‌ دارم‌‌ به‌ دعاهاتون‌‌🥺🙏/آسمان بار امانت‌ نتوانست کشید قرعه کار به نام منه دیوانه‌ زدند/هیچوقت‌ ناامید‌‌ نشو‌‌،نجاری ک مغازش‌‌ سوخت‌‌،زغال فروشی‌‌ زدو‌‌ پولدارشد/آرزویت را برآورده می‌کند آنکه‌‌ آسمان‌ را میگریاند‌‌‌‌ تا گلی‌‌ را بخنداند‌‌/دخترم خداروشکر که دارمت ملکه برفیم...خدایا خودت مراقبش باش...♥️👼🏻🧸
عزیزم افسردگی دلایل زیادی داره یا پیش زمینه قبلا داشتین یا بخاطر زایمان افسرده شدی یا ی دلیلم داره ...

از‌‌ قبل‌هم‌‌ همش‌‌ اینجوری‌‌ میشدم ولی‌‌ وقتی‌‌ مجرد‌‌ بودم‌‌ هرکی‌‌ میدیدم‌‌ میگف‌‌ چه‌‌ خوش‌‌ خنده‌‌ ای‌‌ چه‌‌ دختر‌ باروحیه‌‌ ای‌‌ هستی‌‌ از‌‌ وقتی‌‌ ازدواج‌‌ کردم‌‌ اینجوری‌‌ شدم‌‌ با‌‌ همسرم‌‌ هیچ‌‌ مشکی‌‌ ندارم‌‌ اصلن‌‌ همدیگه‌‌ رو‌‌‌دوسداریم‌‌ فقط‌‌ آدمای‌‌ درووم‌‌ خیلی‌‌ عوضی‌‌ هستن‌‌ هیشکی‌‌ دلش‌‌ نمیخاد‌‌ من‌‌ آرامش‌‌ داشته‌‌ باشم‌‌ نمیدونم‌‌ واقعن‌‌ برای‌ چی‌‌ فقط‌‌ میخام‌‌ از این‌‌ آداما‌‌ دور‌‌بشم‌‌ همسرمم‌‌ میگع‌‌ من‌‌ موقعیتشو‌‌ ندارم‌‌ نمیتونم‌‌ 

بخاطر بچتم که شده سعی کن خودتو از این افسردگی نجات بدی عزیزم  اون بچه گناه داره

دعاکن‌‌ مشکلاتم‌‌ حل‌‌ بشه‌‌ بخاطر‌‌بچم‌‌

حیف و صد حیف ازجوونی ماکه هیچ شد وبه غصه ردشد😔

واقعن‌‌ دعا‌‌ کن‌‌ برام‌‌ خاهش‌‌ میکنم‌‌

از‌‌ قبل‌هم‌‌ همش‌‌ اینجوری‌‌ میشدم ولی‌‌ وقتی‌‌ مجرد‌‌ بودم‌‌ هرکی‌‌ میدیدم‌‌ میگف‌‌ چه‌‌ خوش‌‌ خند ...

ببین عزیزم باید ب اون بلوغ جففتون برسید ک با حرف مردم زندگی نکنید و حرفاشون رو زندگیتون اثر نزاره و بزرگ نکنید هر حرفی رو

اگه با خانواده شوهر ی جا میشینید فقط باید کنار بیای تا سخت نگذره بهت تا شرایطش جور شه جدا بشید ولی تا میتونی احترام و حریم رو حفظ کن تا بعدها پشیمون نشی

ببسن گاهی نمیشه شرایط رو تغییر داد فقط باید تحمل کنی تا خودت در آرامش باشید نزار بخاطر دیگرون روزای خوشتون از بین بره و مشگلات رو مشکلات بیاد

با همسرتو بچت خوش باش شما پیگر نشو بزار اونام کوتاه میان بالاخره

ببین عزیزم باید ب اون بلوغ جففتون برسید ک با حرف مردم زندگی نکنید و حرفاشون رو زندگیتون اثر نزاره و ...

دور‌ از‌‌ تصورته‌‌ خانواده‌‌ شوهرم‌‌ عزیزم‌‌ نمیشه‌‌ اصلن‌‌ به‌‌ مشکلات‌‌ فک‌‌ نکنم‌‌ همش‌‌ میاد‌‌ تو‌‌ یادم‌‌تا‌‌ حالا‌‌ شده‌‌ از پدرشوهرت‌‌ کتک‌ بخوری‌ و فوشهای‌‌ خیلی‌‌ بد‌ بشنوید هرچقد‌‌ سعی‌‌ میکنم‌‌ سرمو‌‌ گرم‌‌ میکنم‌‌ بازم‌‌ فکرای‌‌ لعنتیشون‌‌ میاد‌‌ تو‌‌ ذهنم ولی‌‌ شوهرم‌‌ تا‌‌ حالا‌‌ نگفته‌‌ بالا‌‌ چشت‌‌ ابروعه‌‌ این‌‌ خیلی‌‌ سنگینه‌ برام‌‌ اصلن‌‌ نمیتونم‌‌ هضمش‌‌ کنم‌‌ حرفات‌‌ خیلی‌‌ درستو‌‌ منطقیه‌‌ ولی‌‌ من‌‌ دیگه‌‌ روانم‌‌ داغون‌‌ و درگیر‌‌ شده‌‌ میخام‌‌ فقط‌‌ فراموش‌‌ کنم‌‌ همه‌‌ چیو‌‌‌ آلزایمر‌‌ بگیرم‌‌

چقدر تومثل منی‌،منم‌شرایطم‌ همینه‌ دقیقا با یه بچه انگار دوست دارم زندگی‌ تموم بشه اینقدر پوچه

خدانکنه‌‌ شرایطط‌‌ مث‌‌ من‌‌ باشه‌‌ عزیزم‌‌ برای هیشکی‌‌ نمیخام‌‌ این‌‌ شرایطو‌‌

دور‌ از‌‌ تصورته‌‌ خانواده‌‌ شوهرم‌‌ عزیزم‌‌ نمیشه‌‌ اصلن‌‌ به‌‌ مشکلات‌‌ فک‌‌ نکنم‌‌ همش‌‌ میاد‌‌ ت ...

چرا اجازه داری ک کتکت بزنه عزیزم؟؟

مقصر اصلی همسرته ک همپین جسارتی رو بهش داده

چفدر بیشهور و بی فرهنگن ک رو عروس دست بلند میکنن

فقط باید لا همسرت حرف بزنی تا ارج قربو بده بهت تا اونا نتونن بگن بالا چشمت ابروعه

فقط سعی کن از اونجا دربیای ی جا زندگی کردن اشتباه محضه