2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواج

144 بازدید | 26 پست

امروز ۲ سالگرد ازدواجمونه حالا بمونه که نه عروسی گرفتن نه طلا خریدن نه هیچ کوفت و زهرماری حتی تو همچین روزی با من قهره شوهرم واسه اینکه اعتراض کردم به کمبودهایی که دارم

عزیزم مبارکتون باشه .این روز برا خودت تلخ نکن ..به نظرم برو بیرون ی خرید کوچلو‌ برا خودت کن خودت خودتو خوشحال کن .حتی شده ی شاخه گل برا خودت بخر .

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی بارها پیش اومده تو مناسبتها قهر بودیم ولی من کیک خریدم و شام خوب درست کردم و همه چی رو قشنگ برگزار کردم بعدش که خجالت زده اش کردم بهش فهموندم که کارش زشت بوده 

البته سالهای بعد باز تکرار میشه   شعور یه چیز ذاتیه که مردها ندارن

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

ما سالگردا و مناسبت هامون باهم میریم بیرون میگردیم یع کادوی مشترک میگیریم،میریم خارج ازشهر رستوران.دوتایی خیلی خوش میگذره تا اینکه بخوای تو هیاهوی و ولخرجی جشن بگیری.

خدایا خودت حفظش کن🙏
الهی چقد ناراحت کننده  شاید اونموقع شرایط مالی همسرت جور نبوده

شرایط مال مادرش که خوب بود حتی یه سرویس طلام برای من نگرفتن خودم رفتم استیل خریدم که جلو خوانوادم ضایع نشم

شروع نکن به سرزنش کردن خودتتت که ای کاش این موقع این حرفا را نزده بودم 

این همان مردی هست که دوسال پیش همین طور بوده و گذشت و فداکاری به چشمش نمی خواد که بیاد 

ولششش کن 

اگر خیلی دنبال هیجان هستی با دوستی یا خودت تنهایی برو کافی شاپ یا تو خونه یه کیک درست کن 

براش استوری کن دوسال از حماقت  ۶ای احمقانه  ام گذشت 

من زن قوی هستم  به خودم می بالم که در کنار افراد بی احساسات  ،احسات زنانه خودم را پاس می دارم 

به امید گشایش فکری عزیزانم 

شرایط مال مادرش که خوب بود حتی یه سرویس طلام برای من نگرفتن خودم رفتم استیل خریدم که جلو خوانوادم ضا ...

راضی نبودن به این ازدواج ؟؟؟

یا مثل شوهر من دوستنداره از خانوادش پول بخواد

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  

اگ شرایط مالی اوکی نبود ک عزیزم چشاتو باز میکردی این چیزا مهم بود برات با یکی ک وعض مالی خوبی داشت ازدواج میکردی اینارو فراهم کنه

اگ ام داره و فراهم نمیکنه برات ک از بیشعوری اونه. بگو وظیفشه و باید بخره 

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
شروع نکن به سرزنش کردن خودتتت که ای کاش این موقع این حرفا را نزده بودم  این همان مردی هست که د ...

هیچ دوستی ندارم همرو ازم گرفته حتی نمیزاره مامانم بیاد خونمون فقط من باید برم اونجا خودشم خونه مامانم نمیاد اصلا از خوانواده من خوشش نمیاد