2777
2789
عنوان

دوستان کمک

75 بازدید | 7 پست

لطفاً اگر کسی تعبیر خواب بلده کمکم کنه. 

خواب دیدم داخل ی کشتی مجلل با خونواده همسرم و خانواده خودم و چند نفر از اطرافیان بودیم. من با عجله و اضطراب دوتا قرآن رو انداختم داخل آب دریا. کشتی با سرعت درحال حرکت بود. یکی رو از سمت شمالی یکی رو از سمت جنوبی کشتی. بقیه هم درحال خواندن قرآن یا دعا بودن.     برام مهمه. لطفاً 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزن گوگل خووو تعبیرشو بیین انشالا خیره صدقه دربیار سریع 

چیزی پیدا نکردم

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
خیر باشه اما خواب اینجور نیست که حتما تعبیر داشته باشه بیشترش بخاطر فکرایی که میکنیم و اتفاق های ر ...

درسته. اما نمی‌دونم تجربه شو دارین یا نه. بعضی خوابا ی خواب ساده نیست.. رو روان آدم تاثیر می‌ذاره. یجورایی متوجه میشی خواب پریشونی نیست