2777
2789

حق تنصیف

حق طلاق

حق تحصیل

حق خروج

حق طلاق

حق اشتغال

حق مسکن

ولی اینجا ایران ادم باشعور کمه 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من هشت سال قبل ازدواج کردم و این حقوق ضمن عقد رو نگرفتم چون فکر میکگردم همسرم خیلی مرام و معرفت داره و انسانه.

ولی زندگی ی چیز دیگس متاسفانه.

خودم دکترا دارم و شاغل رسمی هستم و همه چیز دارم. ولی الان احساس میکنم بی ارزش ترین موجودم. چون به راحتی همسرم میتونه بگه کار نکن و به راحتی بچه رو ببره خارج...

میخوام بدونم میشه الان این حقوق را در دفترخانه ثبت کرد؟ اگه همسر موافقت کنه؟

همسر من از اول هیچی نداشت فقط فریب روی خوش و خوش اخلاقی و مهربانی های ظاهریش رو خوردم!

ماشین خودم آوردم

خونه خودم خریدم

و تاالان ی قرون ارش نگرفتم.

شاغلم. مادرم. هر روز غذای تازه و خونه زندگیم همیشه مرتب و تمیز و منعطف و مهربانم. ولی شوهرم چسب به برادراش و باباشونه.

ی ماه رفته عمان با اونا برای ویزا.

برگشته دوباره داره چهار ماه میره. می ترسم ی روز بچمو ببره!!!!!! دارم از نگرانی و غصه می میرم.

بهش  گفتم بیا با وافقت حق اولاد رو نصف نصف کنیم. ولی با وقاحت تمام میگه نه. ج.م.ه.ری بهم داده و نمیدم.   

ما ک هیچکدومو نگرفتیم ولی همسرم با کار کردن از اول مخالف نبود ولی اگ برمیگشتم ب عقب مهریه نمیگرفتم ...

متاسفم که ما زنانم با وجود داشتن بهترین ویژگی های شخصیتی و اخلاقی و زیبایی و تحصیلاتی باز هم باهامون در این سرزمین مثل شی برخورد میشه. افسوس

حق تنصیف حق طلاق حق تحصیل حق خروج حق طلاق حق اشتغال حق مسکن ولی اینجا ایران ادم باشعور ...

من اینا رو گرفتم با اینکه همسرم خودش حقوق خونده اس،جالبه من قصد نداشتم بگیرم توافق و صحبت هم راجبش نکرده بودیم عاقد یه روحانی جوون و با سواد بود به شوهرم گفت این حقوق رو به همسرت بده که همسرم هم قبول کرد😆تازه میگفت مهریه اش کمه😆 که من خودم گفتم نه نیت کردم ۱۴ معصوم 

کاربری سال ۹۶
من اینا رو گرفتم با اینکه همسرم خودش حقوق خونده اس،جالبه من قصد نداشتم بگیرم توافق و صحبت هم راجبش ن ...

چقدر براتون خوشحالم.

واقعا آرزو میکنم همیشه در کنار هم طعم زیبای زندگی رو بچشید.

تازه ازدواج کردید؟

چقدر براتون خوشحالم. واقعا آرزو میکنم همیشه در کنار هم طعم زیبای زندگی رو بچشید. تازه ازدواج کردید ...

ممنون عزیزم همچنین،سه ساله عقد کردیم

البته حق حضانت به نظرم خیلی مهمتره که اونم بعد بچه دار شدن میخوام به همسرم بگم بریم محضری بده

به نظرم شما هم یه طوری راضی کنید بگیرید از همسرتون

کاربری سال ۹۶