2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی بیایین

246 بازدید | 18 پست

برای زندگی کدوم منطقه تو مشهد خوبه که نه خیلی گرون باشع نه خیلی پایین و ارزون بین وسط باشه میخوام خونه بگیرم 

اگه لطف کنید حدودی هم بهم بگید تو همچین منطقه ای خونه رهن اجاره یا برای فروش تو چه رنج قیمته ممنون تون میشم❤️

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤

یه مهربون لایک کنه

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوس جون😘

باید بگی واسه چی میخای خب.

اگه مشهدی هستی که خب نمیشه همه جاش خونه بگیری،هرطرف مشهد یه مدل و یه فرهنگی دارن،باید همونجاهایی باشی که توش بزرگ شدی.

اگه غیرمشهدی هستی،بازم باید بگی برنامه ت چیه،اگه میخای بخری بدی اجاره،باید یه جایی بخری که عامه پسند باشه و بیشتر مشهدیها بیان اون منطقه واسه رهن و اجاره،اگه میخای بخری بدی دست زائر،باید اطراف حرم یا مرکز شهر بخری، اگه میخای خودت بیای مشهد باید نزدیک محل کار همسرت یا خودت بخری یا اجاره کنی.

شما بگو واسه چی میخای،من بهت بگم قیمتش اونجا چطوریه،ندونمم میپرسم از آقایون دوروبرم که اون مناطق ساکن هستن.

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

دانشجو، معلم  دانش اموز  استقلال و امامت  همش بستگی به منطقه داره

من کارم اینترنتی هست محل کار ثابت فعلا ندارم خواستم یه آمار بگیرم ببینم قیمت‌ها چجوریه مرسی عزیزم

مرسی عزیزان

سلام دوس جون😘 باید بگی واسه چی میخای خب. اگه مشهدی هستی که خب نمیشه همه جاش خونه بگیری،هرطرف مشهد ...

عزیزم من خودم تنهام میخوام بیام مشهد ساکن بشم گفتم یه آمار بگیرم ببینم قیمت‌ها چجوریه 

کارم اینترنتی هست محل کار ثابت ندارم برای یه خانوم تنها و مستقل کجا رو پیشنهاد میدی؟؟ که منطقه مناسبی باشه

من کارم اینترنتی هست محل کار ثابت فعلا ندارم خواستم یه آمار بگیرم ببینم قیمت‌ها چجوریه مرسی عزیزم م ...

اگه خودت تنها میای به نظرم جاهای خوب خونه بگیر نه زیاد شلوغ باشه نه خلوت که امنیت داشته باشه ، اون جاهایی که گفتم واقعا امنیتش بهتر از جاهای دیگه هست و فرهنگشون بهتره

اگه خودت تنها میای به نظرم جاهای خوب خونه بگیر نه زیاد شلوغ باشه نه خلوت که امنیت داشته باشه ، اون ج ...

بله خودم تنهام خیلی ممنونم ازت عزیزم ❤️