2777
2789
عنوان

آقا افسردگی گرفتم 🥺❤️‍🩹

210 بازدید | 28 پست

پیج آنلاین شاپ زدم جایزه هم گذاشتم که مثلا فالویر بگیرم چرا کسی فالو نمیکنه خب ❤️‍🩹

هیچ انسانی ، بر انسان دیگر برتری ندارد ، مگر به مهر🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک پیج اماده بخر خیلی سخته ببریش بالا

هر چی سرمایه داشتم جنس گرفتم .... پیج آماده هم فیک زیاد داره خوب نیست

انلاین شاپ اولش خیلییی سخته صبر داشته باش گلم پیجت هم بده تبلیغ کنن 

تبلیغ که همه پنجاه میلیون به بالا میگیرن ❤️‍🩹

چندتا فالوور داری ؟ چند تا سین استوری داری ؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
تند تند ریلز بزار با اهنگای ترندی هشتگ بزن تازگیا با ریلز پیج خیلی رشد میکنه

فعلا که ریلز میزارم ولی ناامید شدم یکم

تبلیغ که همه پنجاه میلیون به بالا میگیرن ❤️‍🩹

نه بابا . تبلیغ بده به پیجهای عمومی ، و بلاگرهای ده کا به بالا . تبلیغ هست از صد هزارتومن . 

اونوقت کم کم رشد میکنی . ممکنه با هر تبلیغ بیست سی یا شصت تا دویست تا ، متفاوت هست این مقدار فالوور وارد پیجت بشه و مثلا از سی نفر فالوور ، حداقل سه نفرشون خرید بزنن که بازم خوبه . میشه هزینه تبلیغ بعدیت 

و این روند ادامه داره تا زمانی که پیجت عالی بیاد بالا ، که بعد از اون هم ادمین میگیری ‌. 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
فعلا که ریلز میزارم ولی ناامید شدم یکم

خسته نباشی ، تو که از من بدتری و زود نا امید میشی . تا هزارتا فالو آنفالو کن .بعد برو تبلیغ