اینکه یک بچه تحویل دختر مردم میدن یک بچه صفر صفر از تربیت بگیر تا.....وهنوز که هنوزه من روز به روز دارم پیر میشم هرروز یک شغل تازه هرروز یک چیز جدید ماه به ماه بدهی روی هم حرفی هم بزنی مادر شوهرم اخی بچم کمرش درد میکنه بعضی وقتا دیگه نمیدونم چیکارکنم درست میشه غلط چیه
زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲 تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤 هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀 خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت 💔
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینا میدونن پسراشون چه تحفه هایین ولی باز دختر مردمو گرفتار میکنن
زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲 تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤 هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀 خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت 💔
من خودم خودمو گرفتار. کردم همش وعده وعید فشار توی خونه پدرم زیاد بود گفتم شوهر کنم یک چیزی نمیشه به ...
یه جورایی منی💔
ولی من خیلی زود جدا شدم
من ن میتونم جدا بشم ن هیچی میدونی چرا چون خودم پول دارم فقط انگار زن گرفتم زنی که نابودم کرده خسته ش ...
عه پول داری پس میتونی زندگی جدید و مستقلی بسازی