2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم که من یه تتو تازه زدم...

بعد توی اون جا خالی تتوم یه دونه در اومد و من فضارش داذم حالا رخم شده به نظرت عفونت کرده؟....

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...

برای منافذ پوست روشن شدن چیکارکنم سیاهی زیر چشم 

ماسک ورقه ای خوبه ؟

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
میگم که من یه تتو تازه زدم... بعد توی اون جا خالی تتوم یه دونه در اومد و من فضارش داذم حالا رخم شده ...

احتمالا 

از پماد ترمیم کننده سیکالفیت استفاده کن 

اگه گرون بود برات الیژن یا لافارر 

اگه هم چرک دیدی سفالکسین بخور

سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami
احتمالا  از پماد ترمیم کننده سیکالفیت استفاده کن  اگه گرون بود برات الیژن یا لافارر  ...

آخه خود تتوم که اینجوری نشده...

توی جای خالیش دونه زده...

پماد تتراکسلین خوبه بزنم؟...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...
برای منافذ پوست روشن شدن چیکارکنم سیاهی زیر چشم  ماسک ورقه ای خوبه ؟

خیلی کلی پرسیدی

روشن شدن ویتامین سی 

منافذ باز نیسینامید 

هر کدوم نوع مصرفش مهمه 

دوزش مهمتر 

نه ماسک ورقه ای ۵تومنی ۱۰تومنی منافذتو باز میکنه اخه برای اینکه یکم پوست ابرسانی شه روغن توشه بدتر میشه پوست 

دور چشم روشن کننده کافئین اوردینری 

یا بالانس 

روتین داری؟

آخه خود تتوم که اینجوری نشده... توی جای خالیش دونه زده... پماد تتراکسلین خوبه بزنم؟...

اره اونم خوبه من زخمتو ندیدم اگه میبینی چرک نکرده تترا بزن 

ولی اگه سوختگی دادی ترمیم کننده 

اره اونم خوبه من زخمتو ندیدم اگه میبینی چرک نکرده تترا بزن  ولی اگه سوختگی دادی ترمیم کنن ...

الان برات تو خصوصی میفرستم ببین...