2777
2789

واقعا دیگه رد دادم نمیدونم چیکار کنم فرض کنید یه مامانی دارید از کوچیکی از موی سر تا نوک پاتونو مسخره میکنه قدتو وزنتو لاغریتو رنگ پوستتو از وقتی یادم میاد میترسیدم از کتکاش با این که ۱۶ سالمه هنوزم کتک میخورم بی دلیل فشای رکیکو ناجور میده بماند از بچگیم تا حالا چقدر مسخره کرده و مقایسه کرده و میکنه با بچه های مردم بچه که بودم صابخونه یه سری کارای ناجور بام کرد چهار سال بعد که به بابام گفتم کتک خوردم ازش چرا به بابات گفتی نمیدن واقعا چیکار کردم من باش انگار من بچش نیستم دشمنشم خودشم هزاران بار گفته آره تو دشمنمی الی بلی به برادر کوچولومم یاد داده برو برنش اذیتش کن مثلا موهامو با دستش کنده دندونمو شکسته برادرم ولی من نمیتونم  کاری کنم چون میاد میزنه چرا بش تو گفتی از وقتی یادم میاد بدنم پر بوده از کبودی ؛ سر هر چیزی تبعیض قائل میشه بین منو برادرم حتی بابامم بارها اعتراض کرده فرق نذار بینشون البته اونم سمیه برا خودش ،سختگیری ها یه طرف سر چیزای خیلی کوچیک مثلا چون لباسی که اون میخواسو نپوشیدم تو خونه قفلم کرده اینترنتو گوشیو تلوزیون اینجور چیزام که هیچ من موندم شبو خونه تنها، از وقتی یادم میاد به خدا التماس میکردم جونمو بگیره.  همه ی اینارو گفتم با بچتون بد رفتار نکنید تحقیرش نکنید مقایسش نکنید با بچه های مردم کتکش نزنید  سم نشید براشون تکیه گاه باشید :*)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنه آخرین بار گوشت دستمو از لای دندوناش در آورد  یه دیو یه شیطان یه عجوزه   فکر کنم ۱۵ ساله دیگه باهاش حرف نزدم  یه بار داشتم تلوزیون میدیدم پشت سرم نشسته بود صدای س ک س در میاورد !!!! باور کردنی نیست  هیچوقت ازش نمیگذرم

با حیوانات مهربون باش🍀🌱🍃

اره گلممم راست گفتی 

شرایط بدی را داری تجربه می کنی 

بخصوص از طرف مادر 

برو مدرسه و به مشاور شرایططت را بگو 

و بگو غیر مستقیم جهت مشاوره به مدرسه دعوتش بکنند 

و کم کم زیر زبونش را بکشنند بیرون 

مثلا تا حالا   کتک زدی از این حرفها 

و هی بهش بگن 

با مشاوره طولانی مدت مشکلاتش حل میشه 

گلم خود مادرت از چیزی ناراحت  هست