2777
2789

خستم کرده

هرچی میخورم بعدش تپش قلب و نفسم تنگ میشه

مخصوصا اگه یکم غذاهای فست فودی یا هله هوله باشه

هیچی دیگه تا چندساعت بدبختم

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

بستگی داره بعضیا معدشون فقط سبزیجات و سوپ قبول میکنه و بعضی ها فقط کباب چنجه و برگ بهشون کمک میکنه ک تقویت بشن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید اینا رو بخوری اگر تحت درمانی داروهاتو بخور.

اگر ن ک قرص فاموتادین یا شربت معده آلمینیوم کمک میکنه 

و کلا برای درد معده غذاهای فلفلی و خمیری نخور مثلا نون خشک خوبه یا کباب یا نون سوخاری.یا سیرابی میگن خیلیی خوبه ولی کلآ باید تحت درمان باشی و رعایت کنی

خوب هرچیزی نخور،رعایت کن

غذای عادی هم همینطوره،زمانش کمتره

حس میکنم معدم ضعیفه،نمیدونم چجوری باید تقویتش کنم

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
بستگی داره بعضیا معدشون فقط سبزیجات و سوپ قبول میکنه و بعضی ها فقط کباب چنجه و برگ بهشون کمک میکنه ک ...

یعنی چی؟

پس چجوری بعضیا همهههه چی میخورن خیلی هم روالن

فقط و فقط بلوط یا جفت بلوط فقط یک بار امتحان کن اون موقع معده ات سنگ هم هضم میکنه

خود میوه بلوط؟

چجوری میخورن

شما امتحان کردین؟

یعنی چی؟ پس چجوری بعضیا همهههه چی میخورن خیلی هم روالن

خب دیگه شما ذاتتون اینطوره .منم ی مدت اینطور بودم .اب جوشیده خوردم .کباب برگ گرفتم اب دار میپختم و نمک زیاد میزدم میجویدم و فقط ابش را میخوردم .روزی دوتا سیخ یکی صبح یکی شب ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خود میوه بلوط؟ چجوری میخورن شما امتحان کردین؟

بله عزیزم من امتحان کردم. معده من ب حدی ضعیف شده بود ک آب هم میخوردم ضجه میردم

خود بلوط رو از عطاری بگیر 

بلوط تو پوسته، بذار رو گاز حالت کبابی، بعد پوست رویی رو جدا کن و بخور 

اتفاقا خوشمزه هم هست

روزی چندتا بخور 

اگر معده ات در حد هضم سنگ و آهن نشد بیا هرچی دلت خواست ب من بگو

بله عزیزم من امتحان کردم. معده من ب حدی ضعیف شده بود ک آب هم میخوردم ضجه میردم خود بلوط رو از عطاری ...

خدا از دهنت بشنوه

منم حتی آب میخورم اذیت میشم

اصلا نفسم تنگ میشه،تپش قلب

دیواااانه شدم

همه چی هم امتحان کردم

ولی بلوط رو تا حالا نشنیده بودم

خدا از دهنت بشنوه منم حتی آب میخورم اذیت میشم اصلا نفسم تنگ میشه،تپش قلب دیواااانه شدم همه چی هم ...

سلام شما بلوط امتحان کردین نتیجه داد؟

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

سلام شما بلوط امتحان کردین نتیجه داد؟

امتحان نکردم متاسفانه