2777
2789

شوهرم کلا از بابام دل خوشی نداره. امروز بهم گفت از این به بعد شهریه ی مهد پسرمون رو تو بده. گفتم چرا؟

میخوای یه در میون بدم؟

گفت نه دیگه. دلت میخواد بری سر کار، برو ولی شهریه پسرتم خودت بده.گفتم الان خواهرت کار میکنه پس انداز میکنه برای خودش، منکه همون پس اندازم نمیکنم و میارم تو زندگی. گفت خواهرم هرکار میکنه به خودش مربوطع...

من بهم ریختم گفتم کسی چیزی گفته که زیر بار نمیری؟

فهمید که به مادرش زدم. چون مادرش چندبار قبلا تو این زمینه ها نظر داده بود و شوهرم گوش کرده بود.

گفت نخیرم. خدا لعنت کنه پدر و مادرتو که اینجوری بارت اوردن.بدبینی... خدا لعنت کنه پدرتو و یه فحش خیلی بد. بعد رفت تو اتاق و بیست دقیقه دائم خودش رو میزد و فحشهای رکیک بخ بابام میدادگ خیلی سخت بود برام. خیلی

چه ربطی به بابام داره اخه...

اولش منم مقابله به مثل کردم و گفتم لعنت به پدر و مادر خودت، اونم عصبی شد و فحشای بدتری به بابام داد. خب منم بابامو دوست دارم.نباید اونجوری بگه. نباید ارزوی مرگ یه پدرو جلوی دخترش بکنه...

دلم شکست. خیلی زیاد

اما فقط بخاطر پسرم وبچه ی تو شکمم ادامه ندادم و رفتم کنار و یه لیوان اب سردم بهش دادم که ناز کرد و نخورد.

شب یخورده باهاش حرف زدم اما طلبکاره که چرا اسم مادر وخواهرمو بردی. اونا خط قرمزای منن و یکی بگی ده تا میشنوی...هیچ عذرخواهی ای بابت فحشایی که داده بود نکرد. انگار نه انگار

بعدم گفت فردا فرم انصراف از کار بده و دیگه نرو سر کار.بابات پرت میکنه که کار کنی،فشارش روی من و بچه ها میاد

شما باشید چی کار میکنین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من بابام همیشه احترامشو نگه داشته تو بدترین شرایط کنارش بوده الان ک خونه میسازیم کلی پول داده 

اما شوهر بشعورم بهش بیاحترامی میکنه فوش میده همین چند ساعت پیش دعوامون شد دوباره فوش‌و بی احترامی😔

واقعا آب بردی براش 

کوفتم نباید بهش بدی باید پارش کنی من بودم خانوادش آباد میکردم جوری، که دیگه ببخشید گ. وه زیادی نخوره،. بعد طلبکار هست که چرا به مامانم خواهرم حرف زدی،. باید م ی شاشیدی به هیکلش 

اووووووف بخدا اعصابم بهم ریخت 

شوهر من بابام همیشه احترامشو نگه داشته تو بدترین شرایط کنارش بوده الان ک خونه میسازیم کلی پول داده&n ...

فوش مادر بده بهش دهنشو میبنده، شماها مردارو پررو کردید با اموال پدرتون 

بیخود نازش کردی .فحش داده تازه نازشو کشیدی .

من باشم دیگه راهش نمیدم خونمون. 

اما درچنین موقعیت هایی که دنبال بهونه هستن جواب اینکه شهریه بچه را بده نگو کی پرت کرده بگو بعدا درموردش حرف میزنیم تا عصبانیتش کم بشه