2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بین نوه ها

108 بازدید | 11 پست

خانما مامانم خیلی بین بچه های من و دختر خواهرم فرق میذاره

تولد بچه های من نفری یک تومن به بچه های من دادن یک تومن هم به بچه خواهرم دادن گفتن بچست ناراحت میشه

امروز تولد بچه خواهرم بود مامانم براش هم یک پیراهن خریده بود هم یک تومن کادو دادن به بچه های منم هیچی ندادن

من خیلی ناراحت شدم نه به خاطر پولش به خاطر فرق گذاشتن

به مامانم پیام دادم گفتم بچه ها خیلی حساسن دخترم میگه چرا مامانی تولد من به دخترخالم کادو داد ولی الان به من نداد گفتم وقتی تولد بچه های من بود لزومی نداشت جلو جمع به بچه خواهرمم دقیقا مثل بچه های من کادو می‌دادید اگه می‌خواستید بدید توی خونه به اونم میدادید

مامانم ناراحت شد با لحن تندی جواب داد به من ربطی نداره بابا به هرکی دلش بخواد میده

به نظرتون کار اشتباهی کردم پیام دادم گلایه کردم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم ازشون شکسته همیشه بین من و خواهرم فرق میذاشتن حال‌ام بین بچه هامون

بین عزیزم شما نمیتونی دیدگاه اونا رو تغییر بدی و میشه برات بحساب حسودی ولی شاید واقعا شما اینطور نباشی ،به نظرم به جاش ببین چه ویژگی خواهرت باعث نزدیکی بیشتر به خانواده شده شنا هم اون ویژگی در وجودت تقویت کن 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
بین عزیزم شما نمیتونی دیدگاه اونا رو تغییر بدی و میشه برات بحساب حسودی ولی شاید واقعا شما اینطور نبا ...

هیچی چاپلوسی خودش و شوهرش

هر روز هر روز اونجا پلاسن چاپلوسی میکنن من هفته ای یک بار میرم

بچه اون کوچیکتره لابد

من دخترم بزرگتره ولی پسرم از دختر خواهرم کوچیکتره

به خدا نمیخواستم اینو بگم چون بچس گناه داره ولی بچه خواهرم اصلا نه قیافه خوبی داره نه اخلاق خوبی همچین بچه اونو تعریف میکنن پسر من قیافش مثل اروپایی ها هست انقدر هم مظلومه اصلا نمیبیننش

من دخترم بزرگتره ولی پسرم از دختر خواهرم کوچیکتره به خدا نمیخواستم اینو بگم چون بچس گناه داره ولی ب ...

شاید چون دختره هواشو بیشتر دارن، دخترا حساسترن نسبت به پسرا