2777
2789
عنوان

کااش یه شوهری داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5812 بازدید | 225 پست
بابا  بیخیال دارع فانتزیشو میگ  شاید از ما بیشتر محبت دیده

وا چرا بابا بیخیال🫤بحث ازدواج هیچ وقت بیخیالی رو برنمیتابه خواهر

شاید این حرف واگاهی دادن من ی تلنگر بشه برا اونایی ک خوندنش ،از چاله افتادن تو چاه خیلی بدع

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این یه مشکل روحی روانی هست

اون برای اختلاف سنی زیاده من ۱۰  سال😐 

یعنی آنقدر زیاد به نظر شما میاد؟

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
یعنی بعده ازدواج هم قرار نیست خوشبخت شیم؟🥲

نه عزیزم از کجا معلوم سنت کمه کلی فرصت برا پیشرفت داری حیفه با این ارزوهای پو خرابش کنی وگرنه به من ربطی نداشت دلم میخواد دختران سرزمینم سربلند باشن بدونند بدون مرد هم میشه زندگی خوبی داشت 

ای بابا .سنشم که کم نیست.حق داری خواهر .حالا ان شالا که اوضاع درست میشه.

منم میگفتم دیگه بهتر میشه یه مدتی خوب بود امیدوار شدم ولی این یه ماه اخیر یه کارایی کرده فقط آرزوی مرگشو دارم

نه من اصنننننن ازاین اخلاقا ندارم رو سر کسی خراب شم بدم میاد اما تااخرین توان خودم مشکلات خودمو حل ک ...

لطفا ازش کار بکش تو فشار بذارش قصدم توهین به شما نبود معذرت ولی میگم اینو درست کن 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶

ومنی که به خاطر ۱۰سال تفاوت سنی کلی مشکل و اختلاف دارم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
نه عزیزم از کجا معلوم سنت کمه کلی فرصت برا پیشرفت داری حیفه با این ارزوهای پو خرابش کنی وگرنه به من ...

هرکسی یکجوره

من الگی شخصیتیم هرا 

سرچ کنی میاره

یعنی من و اونایی که الگوی کهنشون هرا جوری ان که بدون ازدواج خودشون رو تکمیل نشده میدونن

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/
منم میگفتم دیگه بهتر میشه یه مدتی خوب بود امیدوار شدم ولی این یه ماه اخیر یه کارایی کرده فقط آرزوی م ...

چیکار مثلا خواهر ....

اگه مرد بی مسئولیت بار بیاد تا اخر همونه که البته مقصر مادرشه

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم
من ۳۸ سالمه ۱۲ سال دارم با مردی زندگی میکنم که جز استرس و اضطراب چیزی بهم نداده احساس بی پناهی و ناا ...

خوب عزیزم اینا همش نتیجه ارزوها واشتباهات غلطمون بوده دیگه اجازه ندیم دختران مملکتمون هم از بین برن

من ۳۸ سالمه ۱۲ سال دارم با مردی زندگی میکنم که جز استرس و اضطراب چیزی بهم نداده احساس بی پناهی و ناا ...

همسن منی جانم💋

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉