2777
2789
عنوان

خیاط ها بیان لطفا نظر بدند

112 بازدید | 15 پست

چقدر آزادی برای شلوار مدرسه کودک ۹ و۱۱ساله لازمه

منظورم آزادی دور باسن 

بیرون رفتگی فاق 

آزادی دور دم پا 

لطفا دقیق بگید اگه کسی بلده وامتحان کرده خودش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ي خياطم نظر بده من ميتونم خودم مثلا ي تيكه پارجه به استنين اضافه كنم؟ عين همون استين الگو برنم و بر ...

البته اگه منظورت رو درست متوجه شده باشم

نه عزیزم اینطوری استین تو تن دفرمه میشه بهتره رو الگو برای اینکه استین گشاد تری داشته باشی از۳ تا۵ سانت اوزمان بدی 

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
باورت میشه نمیدونم فقط گفت قسمت فاق اگه برای جلو ۴بود برای پشت میشه هشت ازبس سروصدا بود اخه جلسه اول ...

اول روشی رو که داره درس میده رو بپرس بعد هر جلسه هم فیلم بگیر که تو خونه مرحله به مرحله پیش بری

اول روشی رو که داره درس میده رو بپرس بعد هر جلسه هم فیلم بگیر که تو خونه مرحله به مرحله پیش بری

اره باید همین کار را بکنم حالا شما نمیشه یه راهنمایی بکنی گفته ازادی دورباسن ۱۰الی۱۴ بیرون رفتگی فاق از۳تا ۷سانت  ودور دم پا از۲تا ۱۲ سانت

البته اگه منظورت رو درست متوجه شده باشم نه عزیزم اینطوری استین تو تن دفرمه میشه بهتره رو الگو برای ...

نه عزيزم ميخوام بلند بشه..من قدم بلنده و  دستمم بلند😏هرچي اماده ميخرم استينش كوتاه بهم مثلا يك وجب اينا

استينش دولا هست دانتل و زيرش

ميخواستم به اون زيريه پارچه مشابه اضافه كنم يكم بلند بشه

و لبشم كوك و خرج كار بزنم.

نميشه يعني؟

💕

نه عزيزم ميخوام بلند بشه..من قدم بلنده و  دستمم بلند😏هرچي اماده ميخرم استينش كوتاه بهم مثلا يك ...

چرا اینطوری میشه اول استین رو از سرشانه جدا کن بعد  استین رو کلا باز کن بعد قد استین خودت یعنی از سرشانه تا مچ اندازه بگیر با زاپاس یک سانت دوختش بزن و دوباره وصلش کن

اره باید همین کار را بکنم حالا شما نمیشه یه راهنمایی بکنی گفته ازادی دورباسن ۱۰الی۱۴ بیرون رفتگی فاق ...

ببین برای بچه ما معمولا کمترین عدد برای بچه های لاغر در نظر میگیریم ولی اگه بچه چاق باشه ازادی دور باسن۱۲ فاق۴ و دم پا۵ حالا بستگی به روشی داره که داری یاد میگیری من روش مولر گفتم

ببین برای بچه ما معمولا کمترین عدد برای بچه های لاغر در نظر میگیریم ولی اگه بچه چاق باشه ازادی دور ب ...

مرسی مرسی فکر کنم درست دربیاد اخه دیشب برای بچه لاغر آزدی ۱۰ دادم فاق ۴ دو پا ۲ انقدر کوچیک شد برا کمر عروسک خوب بود دور کمر بچه ۷۲ بود 

فکر کنم ازشما را بتونم یه کار تمیز دربیارم تحویل بدم