2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به سعادتتون.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

بلیط هوایی چنده؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
تشکر پول نقد چی ؟

لازم نیست اصلا پول نقد داشته باشی 

اما اگر تهرانی میتونی دینار بگیری ولی تو خود کربلا صرافی هست با کارتخوان ایرانی دارن با کارت خودت همون لحظه بهت دینار میده 

بجز دینار با هیچی خرید نکنید.. قبول نمیکنن یا گرونتر بهتون میفروشن. 

تجربه سفر تو این فصل دارید 

من مرداد ماه رفتم.. نماز صبح ک میرفتیم ی باد گرم خیلی خاصی میزد عین هیتر برقی ها! روزها ک دگ بماند اینقدر گرم بود ما همش تو حموم بودیم و لباس عوض میکردیم. 

برای اعمال مسجد کوفه هم ماها رو نیمه شب بردن ک اذیت نشیم. 

انشا .. قسمت همه  شه

انشاءالله

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

هوایی میگن دلار میدن  دلار چی بگیریم خوب ؟

دلار بگیر اما دلار خرج نکن.تبدیلش کن به دینار . عراقی ها قبول نمیکنن 

من چون دینار داشتم برای خرید هیچ مشکلی نداشتم. تو کاظمین یکی از همسفرهام میخاست چیزی بخره حتی تومان قبول نکردن ازش 

هوایی میگن دلار میدن  دلار چی بگیریم خوب ؟

دو طرف پرواز تون نجف هست؟ 

اگر بچه دار هستین از همین جا خوراکی و هله هوله بخر ببر مثل ایران سوپرمارکت زیاد نداره و تو هتل بجز غذا چیز دیگه نیست