پس فردا ۷ماهش تموم میشه خیلی کم اشتهاست،از همون اولش فرنی دوست نداشت سرلاک نمیخورد،اگر ب. زور بهش میدادم همه رو بالا میورد،موز سیب براش میکس میکنم نمیخوره باید بهش خیلی کم بزوربدم ،،خیلی کم اشتهاست نمیدونم چیکار کنم همش غصه میخورم میگم نکنه روش دیگه ای داره و من نمیدونم چجوری باید بهش غذا بدم عذاب وجدان گرفتم دیگه از شدت نخوردنش همش خودمو مقصر میدونم فکر میکنم مشکل از منه ک نمیخوره چیزی😭😭😭😭😭😭 چیکار کنم،شربت اشتها هم بهش میدم ولی اشتها شیرش بیشتر میشه غذایی نه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه تو ک ۷ماهشه من پسرم ۱۳ماهشع هیچی نمیخوره پدرمو دراورده
و دختر ۱۶ ماهه منم...
بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
عزیزم وزنش حین تولد ۱۸۴۰بود البته سه هفته حالم بد شد زودتردنیا اومد ولی برا واکسن ۶ماهگی ...
خب عزیزم با توجه ب وزن تولدش خوبه وزنش بعدم شیر الان اصل عذاب بچس تا یکسالگی اذیتش نکن من پسرم ۶ ماهشه ۲ وعده غذا ۷ وعده شیر میدم البته چون رفلاکس داره شیر خیلی بد میخوره اونم حجم کم