2777
2789
عنوان

خیلی غم‌دارم زندگیم رو هواس بیاین

318 بازدید | 32 پست

سلام شبتون بخیر من ۲۳سالمه و ۱۴سالم بود ازدواج کردم سنتی شش سال اختلاف سنی دارم با همسرم شوهرم خیلی پسر خوبیه و از ازدواجم راضی ام خیلی.زندگی عاشقانه ای داشتیم سال پیش همچی از بارداری من شروع شد باردار شدم و استراحت مطلق دوقلو باردار شدم کم کم به دلیل همراهی نکردن همسرم تو مهمونی پ خریدا از هم دور شدیم الان چهار ماهه ازدواج کردم اخلاق همسرم به کل عوض شده من بدنم به حالت قبلی برنگشته بدنم تیره شده ترک ندارهولی خیلی تیره شده عذاب میکشم هنوز بعد چهار ماه که زایمان کردم نتونستم رابطع داشته باشم همسرم هی بهونه میاره دارم دیونه میشم زندگیمو دوست دارم ولی نمیدونم چیکار کنم ؟!راه حل بدین هم برای برخورد درستم با تجربه ها هم اگه روشی امتحان کردین برای بدنتون بهم بگین ،سرتونم درد اوردم 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حواست باشه مردا تو این مرحله از زندگی احتمال خیانتشون بالاس😐چ ربطی ب بدن داره .باید درک کنه دیک شما بچه بدنیا اوردین براش متاسفانه همسرمنم همینطوری بود