2777
2789
عنوان

بچه ابتدایی داری میشه بیای کمک

65 بازدید | 4 پست

سلام دوستان ذرس عای توصیفی مثل علوم و... رو چجوری باید یاد بدیم روش درست خواندن و تا بهتر و زودتر یاد بگیره؟بچه های شما چقدر طول میکشه سوال های یک درس و کامل یاد بگیرند

کلاس چندمه؟ من خودم با بچه هام خط به خط کتاب رو میخونم آزمایش ها رو هم تا حد امکان که وسایلش موجود باشه تو خونه انجام میدیم،خط به خط می‌خونیم بعد ازش میپرسم ببینم متوجه شده یا نه از کلاس چهارم به بعد هم کتاب جامع ایکیو گاج گرفتم براشون خیلی خوب بود،

کلاس چندمه؟ من خودم با بچه هام خط به خط کتاب رو میخونم آزمایش ها رو هم تا حد امکان که وسایلش موجود ب ...

کلاس سوم من میفرستم تو اتاق بخونه بعدش ازش میپرسم یاد نمیگیره الان با گریه اومدم تو اتاق درو بستم خالم خیلی بده فکر کردم بزرگ بشه بهتر میشه اما نشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس سوم من میفرستم تو اتاق بخونه بعدش ازش میپرسم یاد نمیگیره الان با گریه اومدم تو اتاق درو بستم خا ...

خودت باهاش بخون، من همه درس ها رو با بچه هام میخونم، بعضی جاها واقعا توضیح لازمه، بعضی اصلاحات و اسم بعضی وسایل تو کتاب رو نمیدونن، الان بچه های من متوسطه اول هستن دیگه خودشون میخونن کاری به من ندارن

کلاس سوم من میفرستم تو اتاق بخونه بعدش ازش میپرسم یاد نمیگیره الان با گریه اومدم تو اتاق درو بستم خا ...

میشه لطفا تاپیک آخر منو ببینی در مورد زودپز برقی اطلاعات دارید؟