2777
2789
عنوان

بچها دوازدهمی کمک....

81 بازدید | 14 پست

من چرا همش هر آزمون بد میدم دیگ‌خسته شدم 

مشاورم دارم زیادم میخونم 

کارنامه هم تحلیل میکنم واقعا الان دیگ هیچ انگیزه ای ندارم هی میگم ازمون بعدی بهتر میشه ولی اصن بهتر نمیشه😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا تست کم میزنی یا کتاب تستت مناسبت نیست ریاضی و فیزیک اگه امروز میخونی فردا باید تستشو بزنی شیمی و زیستم همون روز بخونو تست بزن شاید مشکلت اینه فقط حفظ کردی درسارو

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
زیاد خوندن مهم نیست با کیفیت بالا درس بخون تستهای بیشتری بزن

الان مدرسه شرو شده نمیتونم تست زیاد بزنم تا از مدرسه‌ام میام تا درسا مدرسه میخونم دیگه وقت نمیکنم تست خیلی بزنم

خیلی بده من دفعه قبل ۴۸۰۰‌شدم ولی الان ۴۵۰۰ خلی بده اینقده سردر دارم نمیخوام حتی تحلیلش کنم خیلی فش ...

سوالای قلم چی کلا سطحش بالاست منبع اولت اگه سطحت ضعیفه سعی کن خود کتابای قلم چی باشه  من فیزیکم قلم چی بود بعد رفتم سراغ خیلی سبز  زیستم اول کتابو بخون بعد برو سراغ درسنامه شیمی هم حتما کتابو بخون تو برای کنکور میخونی نه برای قلم چی پس انگیزتو از دست نده به این فکر کن میری قلم چی که استرست کم بشه برای کنکور نه اینکه استرس بگیرت بیشتر نخونی 

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
سوالای قلم چی کلا سطحش بالاست منبع اولت اگه سطحت ضعیفه سعی کن خود کتابای قلم چی باشه  من فیزیکم ...

نه منبع هام از بیرونه کتابا خود قلم چی نگرفتم‌

مثلا زیست هر سه پایه خیلی سبز 

شیمی هم خیلی سبز  فیزیک یازدهم و دهم میکرو  نه داخل مدرسه شاگرد اولم

سلام عزیزم شما درسای عمومی رو چجوری میخونی 

چقد وقت میذاری براشون ؟ 

ادبیات عربی دینی زبان یه دسته اینا هستن

سلامت بهداشت هویت اجتماعی مدیریت وسبک زندگی یه دسته هم اینا

واسه هر کدوم چقد وقت میذاری

سلام عزیزم شما درسای عمومی رو چجوری میخونی  چقد وقت میذاری براشون ؟  ادبیات عربی دینی زب ...

سلام گلم‌ من فقط ادبیات خوندم هنو زمونا جدی نخوندم 

شما کتاب یا جزوهوای ک امتحان نهایی های هر درس داشته باشه بلد نیستید میخوان برا امتحان نهایی ها بخرم