بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دهم اسون ترین درستونه ک قشنگ و خوب بسته میشه شروع کن نصف دهم رو خوندن تا اخر ابان همزمانش درسایازدهم ...
موافقم
من خودم ایده ام اینه دهمم و یازدهمم رو بخونم (واسه هر دوپایه فیلم آموزشی کلاسینو ببینم)همزمان تا قبل دی ماه دهمم رو تموم میکنم بعدش میرم ازمون قلمچی شرکت میکنم و برای یازدهم و دهم تست کار میکنم
موافقم من خودم ایده ام اینه دهمم و یازدهمم رو بخونم (واسه هر دوپایه فیلم آموزشی کلاسینو ببینم ...
دهم خیلی زودتموم میشه ولی فکرت باید روتموم شدن نباشه رو باکیفیت تموم کردن باشه علاوه براینها مرور کن مرور درکنارش باعث میشه ازموناتو هم عالی بزنی و یادت باشن
برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
یازدهمت رو تستی و تشریحی هردو بخونی خیلی خوبه ک تو همین امسال جمعش کنی
تابستونم ک میتونی دهمت رو بخونی و یازدهمت رو مرور کنی و سال بعدم دوازدهمت رو حین مدرسه با قلم چی بخون و پایه رو باهاش پیش ببر
۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍
اخه این وسط یمشکلی هست اونم اینه که وقتی دهم هیچی بلد نیستم مشکلی توی درسا امسال برام پیش نمیاد؟ مث ...
فک نکنم انچنانی هرچیم مشکل بود میتونی برگردی بخونیش ب دهم
فک کنم کمی شیمی مشکل داشته باشی وگرنه زیست و ریاضی و فیزیک حل شدنیه تا حدی
۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍