2777
2789
عنوان

خانومای چادری بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط عرب ساده میخرم از این مچ دارا استفاده نمیکنم البته به هر کس یه مدلی میاد به من عربی میاد
هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
قربونت گلم, قبول حق نه, من یه چادر مادرشوهرم سال ۹۰ از کربلا واسم اورده(از نجف) از اون سال هنوز دارم میپوشم. عالیههههه هیچیشم نشده
« رویـــــــــــــــــــای زندگی سابق هستم» طراحی تقویم به صورت حرفه ای ،عکس،پوستر ، با تصاویر و سایز دلخواه شما هماهنگی در ت ل گ ر ا م ب و دیدن نمونه کارها با این شماره : 09226217975
ریحانه شاید از چادرت درست استفاده میکنی من تازه چند ساله چادری شدم یکم هم شلخته هستم😂
هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
ریحانه خوشبحالت من که ازنخ کش سدن کن کن دیگه حالم داره بدمیشه ریحانه شماحتماخیلی خوب جنس پارچه رومیشناسی
صدمرده زنده میشوداز ذکریاحسین/ارباب مامعلم عیسی بن مریم است
اره مادرشوهرم میشناسه ولی مامانم نه زیاد الانم مادرشوهرم اسم چادری که میخواد رو نوشته, بده به مامانم ازونجا واسش بیاره ولی من گفتم فقط سبک باشه
« رویـــــــــــــــــــای زندگی سابق هستم» طراحی تقویم به صورت حرفه ای ،عکس،پوستر ، با تصاویر و سایز دلخواه شما هماهنگی در ت ل گ ر ا م ب و دیدن نمونه کارها با این شماره : 09226217975
عربی هیکل آدم رو بزرگتر نشون میده
به نظرم برای اونایی که هیکل پر و چهارشونه دارن خوب نیست
ولی ملی و لبنانی اینجوری نیستن
چادر دانشجویی هم خیلی خوبه من دوست دارم چون تقریبا شبیه چادر ساده اس منتهی جمع کردنش راحت تره
من خودم چون دانشگاه میرم و کیف و کوله دارم دانشجویی نخریدم چون نمیتونستم کوله بندازم
به هر فصلی غمی، هر صفحه ای انبوه اندوهی، #وطن جان! خسته ام😔 پایانِ خوبِ داستانت کو؟