2777
2789
عنوان

خواستگارم شمارمو گرفت دیروز ولی خبری نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 25 پست

انقد چشمت به گوشیت نباشه. هر وقت انرژی ت رو از رو گوشی برداشتی و مشغول کار دیگه شدی مطمئن باش یا زنگ می زنه یا پیام میده. ایشالا خوشبخت بشی و هر چی خیر و صلاحته پیش بیاد.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
خوشبحالتون ❤☹️ کار خاصی کردین که این همه خواستگار داشتین؟ منظورم نوع کلام و پوشش و اینجور چیزاس م ...

عزیزم کمیت مهم نیست کیفیت خیلی مهمه ... 

من یک دختر خانم معمولیم عزیزم همیشه مرتب و تمیزم و شیک پوش هستم ولی تقریبا ساده ... 

سعی کن تمرکزت رو خودت بذاری عزیزم وقتت رو با چیزای مفید پر کن مطالعه کن به خودت و سلامتیت برس 

خدا هم یک بهترینو واست میفرسته چون لایق بهترین هستی عزيزم 💖❤

کاربری مشترک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کمیت مهم نیست کیفیت خیلی مهمه ...  من یک دختر خانم معمولیم عزیزم همیشه مرتب و تمیزم و شی ...

ممنونم از نصیحتت عزیز دلم ❤حتماا اینکارو میکنم

امیدوارم خوشبخت بشین  و زندگیتون پر از آرامش و لطف خدا🌸❤

..
خوشبحالتون ❤☹️ کار خاصی کردین که این همه خواستگار داشتین؟ منظورم نوع کلام و پوشش و اینجور چیزاس م ...

خوش تیپ و اراسته باش و به خودتم یکم برس ولی پوشش معقولانه با خانوما خوش مشرب باش با اقایون تن صدا پایین و سرسنگین و با احترام و سوم شخص طور حرف بزنید نه با صمیمیت فقط سوال پرسیدن جواب بدین البته نه به هر بی سروپایی که پیشنهاد دوستی و یا اینکه معلومه خیلی احساسپسر خالگی دارن جواب ندین اصلا 

خوش تیپ و اراسته باش و به خودتم یکم برس ولی پوشش معقولانه با خانوما خوش مشرب باش با اقایون تن صدا پا ...

من واقعا به خودم میرسم در این حد که لاکم به لباسام ست نباشع بیرونم نمیرم واقعا تا الانم همین بوده ارتباطم با آقایون و خانما نمیدونم مشکل از چیه

..
من واقعا به خودم میرسم در این حد که لاکم به لباسام ست نباشع بیرونم نمیرم واقعا تا الانم همین بوده ار ...

به فکر ست کردن نباش لاک زدن هم ملاک نیست هرچی بیشتر به روحیت و هدف داشته باشی و مهارتی رو دنبال کنی و درستو بخونی و ... هر ادمی بهت نزدیک نمیشه چون میفهمه ممکنه جواب بشن ولی گاها پیش میاد ادمایی که اعتماد به سقفم دارن میان درکل هم از لحاظ تیپ و هم اخلاق هم روحیه هم سلامت جسمیت و هدفت کار کنی ارزوی خیلیا میشی یا تو حسرت میمونن جای تو یا کنارت باشن